Πρωινή επίσκεψη υπόδικου για βαρύτατα αδικήματα, στο σπίτι του πρωθυπουργού

Περίεργες οι παρέες του Κυριάκου…

Must Read

Μετά από 36.000 νεκρούς λόγω της κατάρρευσης του Εθνικού Συστήματος Υγείας ελέω σκανδάλων, θα περίμενε κανείς ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είχε την ευθιξία να μην κάνει νταραβέρια με ανθρώπους που είναι ήδη κατηγορούμενοι για σκάνδαλα στον πολύπαθο χώρο.

Θα μου πεις, τι να περιμένεις από έναν πρωθυπουργό ο οποίος επιχείρησε να μετατρέψει το τεράστιο σκάνδαλο Novartis σε «σκευωρία», σέρνοντας μάλιστα στο εδώλιο του ειδικού δικαστηρίου την έντιμη εισαγγελέα Ελένη Τουλουπάκη η οποία προσπάθησε να διερευνήσει την ζοφερή αυτή υπόθεση που εντέλει λόγω πανδημίας μετετράπη σε χαμένες ζωές Ελλήνων…

Ακόμα και όταν η κυβέρνηση αναγνώρισε επισήμως το τεράστιο σκάνδαλο το οποίο αποτίμησε σε 215 εκατομμύρια €, ο Μητσοτάκης συνέχισε να καλύπτει τους πολιτικούς υπεύθυνους, βαφτίζοντας τους «θύματα».

Όταν λοιπόν διαβάζουμε στο TheFaq.gr ότι ένας τύπος που είναι υπόδικος για ένα σκάνδαλο στον ευρύτερο χώρο της υγείας, κατέβαινε σήμερα το πρωί τα σκαλοπάτια της πρωθυπουργικής οικίας, κάτι βαθύτατα σάπιο υπάρχει στο μέγαρο Μαξίμου. Έκτός φυσικά εάν ο υπόδικος πήγαινε στον γείτονα, παρότι στέλεχος της ΝΔ…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This