Εξοργιστικές αποκαλύψεις του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου για την τραγωδία στα Τέμπη

Ο Μητσοτάκης υπέγραψε την δική του παραπομπή στο ειδικό δικαστήριο!

Must Read

Τρομερές αποκαλύψεις έκανε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος αναφορικά με την τραγωδία των Τεμπών και τις λαθροχειρίες στην διερεύνηση της.

Ο πρώην υπουργός υποστήριξε ότι εάν αποδειχθεί ότι ο παραιτηθείς υπουργός μεταφορών Κώστας Καραμανλής γνώριζε τα προβλήματα στο δίκτυο και τα απέκρυψε, όπως ισχυρίστηκε ο υπουργός ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, τότε είναι βέβαια η παραπομπή του στο ειδικό δικαστήριο με βαρύτατες κατηγορίες.

Μιλώντας για την επιστολή που έστειλε ο Μητσοτάκης στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο, θεώρησε ότι αποτελεί τον ορισμό της παράβασης καθήκοντος και πως η υπογραφή του πρωθυπουργού στην συγκεκριμένη επιστολή, ισοδυναμεί με υπογραφή για την παραπομπή του στο ειδικό δικαστήριο με την ανάλογη κατηγορία.

Αίσθηση όμως προκάλεσε η καταγγελία του Δημήτρη Παπαγγελοπούλου για την έρευνα που κάνει η επιτροπή Μητσοτάκη για τις συνθήκες του δυστυχήματος. Ειδικά η αποκάλυψη του για την αυτοψία στο σημείο της τραγωδίας, η οποία – σύμφωνα με τον υπουργό – δεν έγινε ποτέ!

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This