Η στημένη συνέντευξη του Μητσοτάκη στον Θεοδωράκη σε μια φωτογραφία

Must Read

Η φωτογραφία με τον Σταύρο Θεοδωράκη να τραβάει τον Κυριάκο Μητσοτάκη με το κινητό του στο πρωθυπουργικό γραφείο, την ώρα που τον ίδιο τον φωτογραφίζει ένας τρίτος και όλους μαζί ένας… τέταρτος είναι το… αποκορύφωμα το «στημένου».

Πρόκειται για την περιβόητη συνέντευξη του Μητσοτάκη στην εκπομπή του Θεοδωράκη «Πρωταγωνιστές» που έχει προκαλέσει κύμα οργής στο πανελλήνιο, καθώς ενώ είναι νωπή η τραγωδία των Τεμπών, η επιχείρηση «ξεπλύματος» του πρωθυπουργού βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. 

Ο Θεοδωράκης ανερυθρίαστα, προσπαθεί να παρουσιάσει ένα ψεύτικο σκηνικό στο Μαξίμου, με τον πρωθυπουργό κάνει τηλεφωνήματα, δήθεν, βουτηγμένος στην αγωνία. Ωστόσο, εκείνο το βράδυ, όλοι θυμούνταν ότι η ομάδα του πρωθυπουργού στις 1.38 ασχολούνταν με το να βγάλει ανακοίνωση κατά του… Πολάκη.

Δείτε επίσης:

Σταύρος Θεοδωράκης: Πάντα πρόθυμος να… ξεπλύνει το «σύστημα»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This