Ηλικιωμένος τα «έχωσε» στον Άδωνι μέσα σε σούπερ μάρκετ

Κατέβασαν τις κάμερες οι δημοσιογράφοι

Must Read

Δυνατό «χαστούκι» επεφύλασσε για τον Άδωνι Γεωργιάδη ένας ηλικιωμένος που έτυχε να βρεθεί μέσα σε σούπερ μάρκετ, την ώρα που ο υπουργός Ανάπτυξης έκανε σόου για το περιβόητο καλάθι του νοικοκυριού.

Ο ηλικιωμένος τα «έχωσε» στον υπουργό για την ακρίβεια αλλά και στην προηγούμενη κυβέρνηση τις συντάξεις, ωστόσο οι δημοσιογράφοι που βρίσκονταν στο σημείο, κατέβασαν τις κάμερες προκειμένου να μην «χαλάσει» η φιέστα του Άδωνι.

«Το γράφεις; Δεν βλέπω να το γράφεις» είπε σε δημοσιογράφο και στη συνέχεια ο πολίτης απευθύνθηκε στον Άδωνι ρωτώντας τον «εγώ μπορώ να ζήσω με αυτά τα λεφτά;». Μην έχοντας να απαντήσει τίποτα, ο Άδωνις τράπηκε σε φυγή…

Δείτε το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο δημοσιογράφος Θάνος Κόκκαλης: 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This