Ο… προφήτης Κουρτάκης: «Βλέπει» προαγωγές των Αρεοπαγιτών που καταδίκασαν τον Ν. Παππά και απήλλαξαν τον Αιμ. Κοτσώνη

Το ερώτημα που τίθεται είναι αμείλικτο...

Must Read

Η αρχή της διάκρισης των εξουσιών είναι ο πυρήνας της Δημοκρατίας σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο, αλλά στην Ελλάδα κάποιοι φαίνεται πως λειτουργούν με μεθόδους… Κολομβίας, όπου τα Καρτέλ ανεβοκατέβαζαν κατά το παρελθόν κυβερνήσεις.

Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά πως ο εκδότης των «Παραπολιτικών» Γιάννης Κουρτάκης εμφανίζεται να έχει… πληροφορίες για το ποιος θα αναδειχθεί στην ηγεσία του Αρείου Πάγου, αναφέροντας μάλιστα τα ονόματα της Ιωάννας Κλάπα και της Μαρίας Λεπενιώτη.

Ως γνωστόν, η κυρία Κλάπα ήταν η πρόεδρος του Ειδικού Δικαστηρίου που καταδίκασε τον πρώην υπουργό Νίκο Παππά, ενώ η κυρία Λεπενιώτη ήταν η πρόεδρος στη δίκη της Χρυσής Αυγής αλλά και η εισηγήτρια στην αίτηση αναίρεσης κατά της απόφασης του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιά για την υπόθεση της μεταφοράς των 2,1 τόνων ηρωίνης με το πλοίο «Noor1».

Η κ. Λεπενιώτη εισηγήθηκε πρόσφατα και έγινε δεκτή η αναίρεση ως προς τα ελαφρυντικά που χορηγήθηκαν στους καταδικασθέντες, ενώ απέρριψε το σκέλος που αφορά τον πρώην συνεργάτη του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ολυμπιακό και στα πετρέλαια, Αιμίλιο Κοτσώνη, ο οποίος είναι πλέον αμετάκλητα αθώος.

Το ερώτημα που τίθεται είναι αμείλικτο: Πώς γνωρίζει ο εκδότης και φίλος του Βαγγέλη Μαρινάκη, Γ. Κουρτάκης, για τις επικείμενες κρίσεις στην ηγεσία του Αρείου Πάγου;

Ως γνωστόν, ο πρόεδρος και ο εισαγγελέας του ανωτάτου δικαστηρίου της χώρας επιλέγονται από το Υπουργικό Συμβούλιο με πρόταση του εκάστοτε υπουργού Δικαιοσύνης, ως είθισται, λίγες ημέρες πριν την λήξη της θητείας των ανώτατων δικαστών στα τέλη Ιουνίου.

Πώς γίνεται ένας δημοσιογράφος να γνωρίζει προκαταβολικά τουλάχιστον τρεις μήνες νωρίτερα για την κρίση της κυβέρνησης και μάλιστα λίγες εβδομάδες πριν τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές;

Αν μη τι άλλο δεν είναι… προφήτης για να ξέρει ποια θα είναι η επόμενη κυβέρνηση που θα επιλέξει την ηγεσία του Αρείου Πάγου…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This