Υπουργός πανηγυρίζει επειδή ο πληθωρισμός στα τρόφιμα αγγίζει το 15%

Ψηφίστε τον!

Must Read

Ζούμε πραγματικά επικές στιγμές. 35.000 νεκροί από την πανδημία αλλά σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, οι Έλληνες θέλουν τον Κυριάκο πρωθυπουργό. Πρωταθλητές Ευρώπης στην ενεργειακή ακρίβεια, αλλά οι Έλληνες θεωρούν τον Κυριάκο ως «καταλληλότερο». Εθνικό έγκλημα στα Τέμπη, αλλά οι Έλληνες επιμένουν με Μητσοτάκη.

Ακόμα και τώρα που αποκαλύπτεται ότι ο Μητσοτάκης είναι ο εγκέφαλος των υποκλοπών, είναι βέβαιο ότι και οι επόμενες δημοσκοπήσεις θα δείξουν ότι οι Έλληνες δεν έχουν πρόβλημα ακόμα και να εξαϋλώνονται, αρκεί να έχουν τον Μητσοτάκη πρωθυπουργό.

Σε αυτή την κατάσταση λοιπόν, δεν πρέπει να προκαλεί απορία ο πανηγυρισμός του Άδωνι Γεωργιάδη ενώ ο πληθωρισμός στα τρόφιμα αγγίζει το 15%. 

Εννοείται ότι παρόμοια τοποθέτηση από αρμόδιο υπουργό δεν έχει καταγραφεί στα παγκόσμια πολιτικά χρονικά, σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα. Αλλά, σε ποια πολιτισμένη χώρα θα μπορούσε να είναι πρωθυπουργός ο Κυριάκος και υπουργός ο Άδωνις;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This