Διασυρμός Μητσοτάκη στη σύνοδο κορυφής: Γιατί δέχτηκε να τον δει η Μελόνι;

Στην Ελλάδα «Μωυσής», στην Ευρώπη «Κορωνοϊός»

Must Read

Οι «σημαντικές συναντήσεις» και η «τριμερής του Νότου» έμειναν εντέλει στις σελίδες των Μητσοτακικών ΜΜΕ, των ίδιων που εξακολουθούν να τον παρουσιάζουν ως Μωυσή, Τσιτάχ της Μεσογείου και σιμουλτανέ.

Στην Ευρώπη αποδείχτηκε πως οι ηγέτες αντιμετωπίζουν τον Μητσοτάκης όπως τον κορονοϊό. Αποφεύγουν οποιαδήποτε επαφή μαζί του. 

Αυτό ακριβώς συνέβη και με τον Πορτογάλο πρωθυπουργό Αντόνιο Κόστα. Ο οποίος ακύρωσε την παρουσία του στην υποτιθέμενη «τριμερή του Νότου» όπου θα εμφανιζόταν ο Μητσοτάκης. Συναντήθηκε όμως κανονικά με την Πρωθυπουργό της Ιταλίας, Τζώρτζια Μελόνι, ενώ όλες οι υπόλοιπες συναντήσεις του έγιναν κανονικά. 

Προκύπτει φυσικά το εύλογο ερώτημα, για ποιον λόγο η ίδια η Μελόνι δέχθηκε να συναντηθεί με τον τοξικό Μητσοτάκη. Η απάντηση είναι απλή: Ο Μητσοτάκης συνεχίζει να καλύπτει σκανδαλωδώς τις ευθύνες της Ιταλικής εταιρείας, της κρατικής Ιταλικής εταιρείας για το Εθνικό Έγκλημα των Τεμπών. Ενώ ακόμα δεν έχει δώσει απαντήσεις για το δώρο ύψους 600 εκ. Ευρώ που έκανε στους Ιταλούς. Το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει η Μελόνι στον ευεργέτη του Ιταλικού δημοσίου, ήταν να του αφιερώσει λίγα λεπτά από τη ζωή της.

Το πρόβλημα λοιπόν δεν είναι ο διασυρμός Μητσοτάκη. Αλλά ο διασυρμός και η ασύλληπτη ζημιά που προκαλεί ο Μητσοτάκης στην Ελλάδα.  

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This