Χαμός στο Twitter για τις εκλογές στις 21 Μαΐου!

Για «ημέρα απελευθέρωσης» κάνουν λόγο οι χρήστες της πλατφόρμας

Must Read

«Φωτιά» έχει πάρει η πλατφόρμα του Twitter μετά την ανακοίνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι οι εκλογές θα γίνουν στις 21 Μαΐου.

Οι χρήστες σχολιάζουν με καυστικό ύφος, εστιάζοντας στην ημερομηνία που είναι και η γιορτή «Κωνσταντίνου και Ελένης», παραθέτοντας μάλιστα memes από τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά. 

Φυσικά, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκαναν λόγο για μια σημαντική ημερομηνία, τονίζοντας ότι ο λαός θα δώσει την δική του απάντηση στις κάλπες μετά από τη σωρεία σκανδάλων αλλά και πρακτικών της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Το έγκλημα στα Τέμπη, τα φαγοπότια των αρίστων, οι υποκλοπές, η ανεξέλεγκτη ακρίβεια και αισχροκέρδεια αλλά και η διαχείριση κατά την διάρκεια της πανδημίας, οδήγησαν τον λαό να ζητάει «μαύρο» στον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

https://twitter.com/dimitri16074703/status/1640638910895124482

Δείτε επίσης:

Επίσημο: Την Κυριακή 21 Μαΐου οι εκλογές

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This