Απόλαυσε την μπύρα του σε μπαράκι της Κεφαλονιάς ο Αλέξης Τσίπρας

Αν αυτή τη φορά οι Έλληνες εμπιστευτούν τον ΣΥΡΙΖΑ «θα μπορούν να κυβερνήσουν χωρίς μνημόνια και να εφαρμόσουν το πρόγραμμά τους»

Προεκλογική περιοδεία κάνει ο Αλέξης Τσίπρας στην Κεφαλονιά και σήμερα το βράδυ βρέθηκε στη Σάμη.

Εκεί με χαλαρή διάθεση συνομίλησε σε μπαράκι της Σάμης με πολίτες, απολαμβάνοντας την μπύρα του.

Όπως είπε «δε θέλουμε δεύτερη ευκαιρία, θέλουμε ΤΗΝ ευκαιρία να κυβερνήσουμε με βάση αυτά που πιστεύουμε», εξηγώντας ότι αν αυτή τη φορά οι Έλληνες εμπιστευτούν τον ΣΥΡΙΖΑ «θα μπορούν να κυβερνήσουν χωρίς μνημόνια και να εφαρμόσουν το πρόγραμμά τους».

Αύριο Μεγάλη Πέμπτη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα περιοδεύσει σε Αργοστόλι και Ληξούρι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

 [minoandesign-storyteller type="latest"]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαβάστε επίσης