Συνταξιούχος: «Πώς θα πάρουμε το αρνί; Γιατί δεν μας δίνετε μια αύξηση» – Άδωνις: «Δίνουμε και επιδόματα»

Ο Υπουργός θέλει να... ανακαινίσει τη Βαρβάκειο σε συνεργασία με τον Κώστα Μπακογιάννη (καλά θα πάει κι αυτό...)

Must Read

Στη Βαρβάκειο Αγορά βρέθηκε το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μάλιστα εξέφρασε την πρόθεσή του να την… ανακαινίσει κιόλας (σ.σ. με τόση επιτυχία σαν αυτή του Ελληνικού άραγε;) σε συνεργασία με τον Κώστα Μπακογιάννη (σ.σ. καλά θα πάει κι αυτό…), αλλά φαίνεται πως η απευθείας σύνδεση με την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά δεν του βγήκε σε καλό.

Για μία ακόμη φορά ο Υπουργός Ανάπτυξης παρουσίασε το αλαζονικό του πρόσωπο, αυτό δηλαδή που έχει ολόκληρη η Κυβέρνηση Μητσοτάκη αντιμετωπίζοντας τους πολίτες.

Μια συνταξιούχος τον πλησίασε και αφού τον χαιρέτησε πρώτα, τον ρώτησε «Πώς θα το πάρουμε το αρνί; 460 ευρώ (σ.σ. η σύνταξή της προφανώς). Γιατί δεν μας δίνετε μια αύξηση παραπάνω;»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, συνοδευόμενος από αρκετούς άνδρες για την ασφάλειά του, μόνο που δεν θίχτηκε από τη ερώτηση και απάντησε με θράσος: «Ε δίνουμε και επιδόματα, ό,τι μπορούμε δίνουμε. Δίνουμε, δίνουμε…».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This