Ο Αλέξης Γεωργούλης πλέον εύχεται να είχε πολιτευτεί με τη Ν.Δ. του Μητσοτάκη

Ποιος δεν θα ζήλευε την στήριξη του Νίκου Γεωργιάδη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Must Read

Ο Αλέξης Γεωργούλης είχε παραδεχτεί ότι «δεν είναι ΣυΡιζΑ» και πως θα μπορούσε να κατέβει ευχαρίστως υποψήφιος και με τη Ν.Δ. του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά δεν του είχε γίνει σχετική πρόταση. Αυτό φυσικά δεν είναι καθόλου τιμητικό για τον ΣυΡιζΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, ειδικά μετά από τις τελευταίες εξελίξεις.

Βλέποντας όμως την συμπεριφορά του ΣυΡιζΑ απέναντι στον διερευνώμενο για βαρύτατα ποινικά αδικήματα Γεωργούλη, είμαστε βέβαιοι ότι ο τ. ευρωβουλευτής του ΣυΡιζΑ μετάνιωσε πικρά που εντέλει πολιτεύτηκε με το συγκεκριμένο κόμμα και όχι με την ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα κομματικής αλληλεγγύης, η αμέριστη στήριξη που προσέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Νίκο Γεωργιάδη, ο οποίος κατηγορείτο για ασέλγεια σε ανήλικο παιδί. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, οι ευρωβουλευτές του κόμματος Μητσοτάκη όχι μόνο δεν αποκήρυξαν το Γεωργιάδη, αλλά η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, πήγε και μάρτυρας υπέρ του στο δικαστήριο! Ενώ ο τότε εκπρόσωπος της Ν.Δ. Κυρανάκης, ήταν επίσης στο ακροατήριο…

Ενώ ο ίδιος ο Κυριάκος, δεν αποκήρυξε ποτέ τον στενό συνεργάτη και φίλο του παρά τις βαριές κατηγορίες. Δεν υπάρχει ούτε μία δήλωση αποδοκιμασίας!

Τι άλλο να έκανε δηλαδή ο Κυριάκος για να αποδείξει ότι στηρίζει τα στελέχη του; Να έκατσε στην πρόεδρο του δικαστηρίου και θέση σε ανεξάρτητη αρχή;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This