Το νέο βίντεο του Μητσοτάκη στο TikTok και το… σήμα που χάθηκε!

Θέλει οι ομιλίες του να έχουν την προσωπική του πινελιά

Must Read

Σε μεγάλο λάτρη του TikTok εξελίσσεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που ανάρτησε νέο βίντεο για να απαντήσει στο ερώτημα ποιος του γράφει τις ομιλίες (όχι και με μεγάλη επιτυχία!).

Απαντώντας διαχώρισε τις ομιλίες του σε κατηγορίες, τις ομιλίες από στήθους και τις μεγάλες ομιλίες, αλλά ξεκαθάρισε ότι θέλει οι ομιλίες του «να αποτυπώνουν αυτά που πραγματικά πιστεύω και να έχουν την προσωπική μου πινελιά».

Όπως λέει στο βίντεο: «Υπάρχουν δύο ειδών ομιλίες. Οι ομιλίες από στήθους, προφανώς δεν τις γράφει κανείς, αυτές προκύπτουν ανάλογα με το μέρος το οποίο βρίσκομαι, τα ιδιαίτερα θέματα τα οποία θέλω να αναδείξω και βέβαια οι μεγάλες οι ομιλίες, οι οποίες μπορεί να είναι προετοιμασμένες, όπου έχω έναν άνθρωπο που με βοηθάει να τις γράφω, αλλά ειδικά τις πολύ σημαντικές ομιλίες, ένα σημαντικό κομμάτι καταλήγω τελικά να το γράφω εγώ ο ίδιος. Ας πούμε ομιλίες σαν τη ΔΕΘ και το Κογκρέσο, είναι ομιλίες που τελικά τις γράφω ο ίδιος. Θέλω πάντα οι ομιλίες μου να αποτυπώνουν αυτά τα οποία πραγματικά πιστεύω και να έχουν την προσωπική μου πινελιά».

Ακριβώς εκείνη τη στιγμή παρενέβη ο… δαίμων του τούνελ. Και αυτό γιατί το αυτοκίνητο που μετέφερε τον Μητσοτάκη μπήκε σε τούνελ και το σήμα χάθηκε, διακόπτοντας και το βίντεο και την προσπάθεια του πρωθυπουργού να φανεί «κουλ».

 

@kyriakosmitsotakis_ Ομιλίες 💡 #fyp #tiktokgreece ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This