Ο Νίκος Νικολόπουλος για τον αποκλεισμό του από τις εκλογές του Μαΐου

Πανηγυρίζουμε, που το σύστημα έδειξε τον τρόμο του απέναντι στους «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες»!

Must Read

Έπειτα από την ανακοίνωση του αποκλεισμού του από τις εκλογές, ο Νίκος Νικολόπουλος έγραψε τα ακόλουθα:

Υπάρχουν φορές που δικαιούσαι να πανηγυρίζεις, έστω και βουβά, ακόμα και μετά από αποτυχίες σου! Με αυτή τη φράση θα μπορούσα να περιγράψω, αλλά και να εξηγήσω, την αυθόρμητη αντίδραση των εκατοντάδων στελεχών, συνεργατών και φίλων των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών», αμέσως μετά το κόψιμο του κόμματός μας, από την απηνή δικτατορία των κομπιούτερς, που εγκαθίδρυσε το καθεστώς Μητσοτάκη Α.Ε. στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών .

 

Ένας πανηγυρισμός που προήλθε από τη συνειδητοποίηση του γεγονότος, ότι το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα αναγκάστηκε να επιστρατεύσει τα τελευταία δόλια μέσα που διέθετε, από τονμτρόμο του για την διαφαινόμενη είσοδό του κόμματος στη Βουλή. Είχαν προηγηθεί μεθοδευμένα δημοσιο- γραφικά δημοσιεύματα των «κολο – Πετσωμένων» ΜΜΕ, που ξέρναγαν μπόχα από τα ερεβώδη  υπόγεια χαλκεία της Πειραιώς. Είχαν προηγηθεί συντονισμένες επιθέσεις και διαβολές από τα γνωστά εξαπτέρυγα του Μαξίμου, που προσπαθούσαν λυσσαλέα, αλλά ανεπιτυχώς, να αποδομήσουν τις θέσεις και τις αρχές των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών»

Αλλά και για έναν ακόμα λόγο, προέκυψε αυτός ο βουβός πανηγυρισμός: Προήλθε από την βαθιά πίστη μας, ότι στις δεύτερες εκλογές του Ιουλίου, οι «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» ατσαλωμένοι από αυτή την πολιτική ατιμία του εξωνημένου συστήματος και γιγαντωμένοι από την πρωτόγνωρη συμπαράσταση του απλού καθημαγμένου λαού, ως αντίδραση στον αποκλεισμό μας, θα πετύχουν θριαμβευτική είσοδο στο Ελληνικό Κοινοβούλιο στις 2 Ιουλίου.

Με τους «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» στη Βουλή, θα χτίζεται το ανάχωμα στην επέλαση της κατακλυσμιαίας

 

Μετά από την άδοξη κατάληξη ενός ευγενούς και τίμιου πολιτικού αγώνα, η επόμενη ημέρα μας βρίσκει όλους περισσότερο αποφασισμένους παρά ποτέ:

– Για να γκρεμίσουμε το βρώμικο καθεστώς εξουσίας του Μητσοτάκη
– Για να πάρουμε παραμάζωμα, τα παραμάγαζα που διαφεντεύουν το μέλλον του απλού μεροκαματιάρη, του βιοπλαιστή, του οικογενειάρχη.
– Για να διαλύσουμε τα άνομα σχέδια που απεργάζεται το ιερατείο των ξένων επίβουλων της πατρίδας μας, σε συνεννόηση με τα μίσθαρνα του ντόπιου πολιτικού συστήματος
– Για να διώξουμε πυξ λαξ τους επαγγελματίες θεσιθήρες της εξουσία, που παίζουν μνόπολη στην πλάτη του ελληνικού λαού
 

Το σύστημα Πιερρακάκη που «κράσαρε» την πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών και μέσα στη νύχτα «έριξε» το ηλεκτρονικό σύστημα υποβολής των υποψηφιοτήτων των αντισυστημικώνκομμάτων, αποκλείοντάς τα έτσι από τις εκλογές, έριξε μαύρο όχι μόνο στη διαδικασία, αλλά και στην ίδια τη Δημοκρατία!

Δεσμευόμαστε, να κρατήσουμε άσβεστη τη ιστορική δάδα της Παράταξης του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή, τη δάδα που έχουμε ως έμβλημα και οδηγό μας, για να φωτίσουμε αυτή τη δυστοπία του πολιτικού συστήματος!

Δεσμευόμαστε, να ρίξουμε το ανέσπερο φως της δημοκρατίας και του ανυποχώρητου αγώνα στους πολιτικούς υπονόμους, ώστε να εξαφανιστούν οι ασπάλακες που έχουν μάθει να βασιλεύουν στο έρεβος της πολιτικής ανομίας.

Δεσμευόμαστε, να συνεχίζουμε τον αγώνα μας, στο όνομα των μη προνομιούχων Ελλήνων, των μη βολεμένων, των μη υποταγμένων, των μη συμβιβασμένων.

 

Ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου, έχουν όλοι οι συνεργάτες, οι τίμιοι συνοδοιπόροι αυτής της προσπάθειας, τα στελέχη και οι ψηφοφόροι των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών».

Τους ευχαριστώ, για όλα. Για την εμπιστοσύνη τους, για την έμπνευσή τους, για τον ενθουσιασμό τους, για την αποφασιστικότητά τους.

Ευχαριστώ από καρδιάς τα μέλη του Κινήματος Δανειοληπτών «Υπέρβαση» και τον Πρόεδρό τους, Δρ. Οικονομολόγο Κυριάκο Τόμπρα, για τη συμπόρευσή τους σε αυτό τον τίμιο αγώνα.

Αρκεί να αναφέρω, για να εκτιμηθεί το μέγεθος της αρωγής τους, ότι οι μισοί περίπου εκ των υποψηφίων βουλευτών των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών», προέρχονται από τα μέλη της «Υπέρβασης».

Τους ευχαριστώ και δεσμεύομαι, να κάνουμε τα πάντα ώστε όλοι οι Έλληνες κόκκινοι δανειολήπτες και οφειλέτες του Δημοσίου, μέλη και μη της «Υπέρβασης», να διατηρήσουν αλώβητη την περιουσία τους που τα αδηφάγα κοράκια των ξένων funds επιχειρούν να τους αρπάξουν με τις ευλογίες των τριών κομμάτων εξουσίας. Ν.Σ. ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ.

 

Ο αγώνας συνεχίζεται!

Ραντεβού στις κάλπες της 2ας Ιουλίου!

Εκεί όπου θα αναμετρηθούν τελειωτικά:

– Το παρακράτος Μητσοτάκη με τη Δημοκρατία!

– Το επονείδιστο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, με την αδούλωτη νέα γενιά!

– Τα μίσθαρνα της ξένης ελίτ, με τους ασυμβίβαστους Έλληνες!

– Οι εντολοδόχοι ΜΑΛΙΣΤΑΝΘΡΩΠΟΙ των μνημονιακών κατοχικών δυνάμεων, με τους ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΣ αγνούς πατριώτες!

 

Ραντεβού με τους «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» στις δεύτερες κάλπες!

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This