Ο «φόβος Θεού» του Άδωνι εξόργισε το διαδίκτυο

Must Read

Μετά το «προσκύνημα» στην εικόνα της Παναγιάς «Άξιον Εστί» και την απαραίτητη φωτογράφιση των σχετικών «ντοκουμέντων», ο Άδωνις Γεωργιάδης βρήκε έναν ακόμη τρόπο να προκαλέσει αντιδράσεις και επικρίσεις για την εκμετάλλευση της θρησκευτικής πίστης των πολιτών, των οποίων την ψήφο «κυνηγά».

Σε ερώτηση για το αν είναι σοβαρό κριτήριο επιλογής για έναν ψηφοφόρο το αν είναι κάποιος θρήσκος ή όχι, ο Υπουργός Ανάπτυξης με βιντεάκι στο Twitter απάντησε το εξής:

«Ο κάθε ψηφοφόρος μόνος του αποφασίζει τι είναι σοβαρό γι’ αυτόν και τι όχι. Θα σας πω μόνο τη δική  μου γνώμη. Ένας άνθρωπος που μέσα του έχει φόβο Θεού, έχει όρια. Ένας άνθρωπος που δεν έχει φόβο Θεού δεν έχει όρια πρέπει να τον φοβάσαι».

Τα σχόλια κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση «ανέβηκαν» κατά κύματα, με τα περισσότερα εκ των οποίων να… στολίζουν με «ευχολόγια» τον Άδωνι Γεωργιάδη για την αναφορά που έκανε στον «φόβο Θεού» και τους ανθρώπους με όρια

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This