Προέρχεσαι από το ΠΑΣΟΚ; Είσαι μαθητής της Σίας Αναγνωστοπούλου; Γίνε υπουργός με τον Κυριάκο!

Για γέλια και για κλάματα η ΝΔ του Μητσοτάκη

Must Read

Τα περιφερειακά ιστολογία είναι πραγματικός θησαυρός, ειδικά όσον αφορά την πολιτική ανθρωπογεωγραφία.

Μία τέτοια ενδιαφέρουσα έως σπαρταριστή ανάρτηση, υπάρχει σε ιστολόγιο των Σερρών, για τον νεόκοπο Αστέρα του Κυριάκου Μητσοτάκη, Τάσο Χατζηβασιλείου!

Είναι ο περίεργος τύπος ο οποίος έβγαινε μέχρι πρότινος στα κανάλια για να σχολιάζει τα διεθνή και τις εξελίξεις, χωρίς όμως να αναφέρεται ξεκάθαρα ότι είναι βουλευτής της Ν.Δ.!

Διαβάστε την σπαρταριστή ιστορία του Τάσου Χατζηβασιλείου, ο οποίος πρόκειται να γίνει υπουργός εάν ο Κυριάκος κατακτήσει πάλι την εξουσία:

Μεταπήδησε στη ΝΔ, όπως πολλοί από τη «Δημοκρατική Συμμαχία» της Ντόρας Μπακογιάννη. Άλλωστε, είχε κι ένα άλλο προσόν ο Τάσος Χατζηβασιλείου. Προσόν για τη…νεα Nεα Δημοκρατία: τις οικογενειακές καταβολές στο ΠΑΣΟΚ. Κάτι που θεωρείται ως μεγαλύτερο προσόν, έναντι –παραδείγματος χάριν- της διαδρομής στην ΟΝΝΕΔ ή άλλη παραταξιακή δράση. Όμως αυτό είναι κάτι που αφορά τη ΝΔ κι όχι εμάς, για το πώς αξιολογούνται και αξιολογούν τα στελέχη τους.
«Πριν από τέσσερα χρόνια ξεκινήσαμε μαζί ένα ελπιδοφόρο κι όμορφο ταξίδι για τις αγαπημένες μας Σέρρες», λέει στο προεκλογικό του βίντεο ο φέρελπις γαλάζιος βουλευτής –και εκκολαπτόμενος, ή αυτοαποκαλούμενος…υπουργός- Τάσος Χατζηβασιλείου.

Το ακούσαμε και μείναμε με το στόμα ανοιχτό.

Διότι εμείς τον θυμόμαστε όταν ξεκινούσε το ταξίδι για τις Σέρρες το 2012 με τη «Δημοκρατική Συμμαχία». Άρα δεν ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια, αλλά πριν από ένδεκα ασχέτως αν στην αρχή δεν τα πήγε όπως θα ήθελε.

Μεταπήδησε στη ΝΔ, όπως πολλοί από τη «Δημοκρατική Συμμαχία» της Ντόρας Μπακογιάννη.

Άλλωστε, είχε κι ένα άλλο προσόν ο Τάσος Χατζηβασιλείου. Προσόν για τη…νεα Nεα Δημοκρατία: τις οικογενειακές καταβολές στο ΠΑΣΟΚ. Κάτι που θεωρείται ως μεγαλύτερο προσόν, έναντι –παραδείγματος χάριν- της διαδρομής στην ΟΝΝΕΔ ή άλλη παραταξιακή δράση. Όμως αυτό είναι κάτι που αφορά τη ΝΔ κι όχι εμάς, για το πώς αξιολογούνται και αξιολογούν τα στελέχη τους.

Και τώρα, εκμεταλλευόμενος τη συγκυρία της εκστρατείας χαμηλών τόνων του Κ.Καραμανλή, ο Τάσος Χατζηβασιλείου δείχνει να εμφανίζει όλα τα συμπτώματα της δύσκολης…εφηβείας. Διότι τόσα χρόνια είναι στη ΝΔ. Ούτε καν ενηλικιώθηκε πολιτικά στο κόμμα με το οποίο –αφήνει να διαρρέεται στις Σέρρες- θα περάσει τις πόρτες του Υπουργείου Εξωτερικών.

Και είναι σύμπτωμα εφηβείας, από τα μικρά αθώα ψεματάκια μέχρι τα τερατώδη…

Να αρνείται τις ΠΑΣΟΚικές καταβολές του, δεν είναι κακό. Έτσι κι αλλιώς σ’ αυτήν τη ΝΔ είναι διαβατήριο.

Αλλά το να λησμονεί, ή για την ακρίβεια, να κρύβει ότι…στις Σέρρες πολιτεύεται από το 2012, κι όχι τα τελευταία τέσσερα χρόνια πάει πολύ…

Το να κρύβει ότι έγινε «ελέω Θεού και Κυριάκου» σύμβουλος επί των Διεθνών Σχέσεων, χωρίς να έχει το συγκεκριμένο πτυχίο Διεθνών Σπουδών της Παντείου. Είναι επιλογή.

Όπως επιλογή ήταν να κάνει διδακτορικό, όντας βουλευτής, με τη Σια Αναγνωστοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ επιβλέπουσα καθηγήτρια.

Θα λέγαμε ότι γίναμε…Σουηδία στα πολιτικά μας, εδώ στις Σέρρες. Μόνο που το θέμα δεν προσφέρεται για αστεϊσμούς.

Π.Τ  – Παρατηρητής Σερρών

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This