Αλέξης Γεωργούλης: Την Τρίτη 23 Μαΐου η συνεδρίαση στο Ευρωκοινοβούλιο για την άρση ασυλίας του

Την ίδια ημέρα αναμένεται να υπάρξει απόφαση και για την άρση ασυλίας της Μαρίας Σπυράκη

Must Read

«Κλείδωσε» η ημερομηνία κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της Επιτροπής Νομικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την άρση ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη, μετά τις καταγγελίες από τη δικηγόρο και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ Ελένη Χρονοπούλου ότι τη βίασε.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, η εν λόγω συνεδρίαση θα λάβει χώρα την ερχόμενη Τρίτη, 23 Μαΐου, με τον Πολωνό πολιτικό Αντρέι Χαλίτσκι από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, να εκτελεί χρέη εισηγητή. Αυτό θα είναι και το πρώτο βήμα, καθώς, βάσει της σχετικής νομοθεσίας, για να γίνει άρση ασυλίας ενός ευρωβουλευτή, θα πρέπει να συνεδριάσει (και) η Ολομέλεια, κάτι που αναμένεται να γίνει τον προσεχή Ιούνιο.

Θυμίζουμε πως ο Έλληνας ευρωβουλευτής με τρεις επιστολές που απέστειλε στην πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, έχει ζητήσει να καταθέσει όσο πιο γρήγορα γίνεται, εμμένοντας στην αθωότητα του, ενώ θέλει να αποδείξει ότι υπάρχει πολιτική σκοπιμότητα πίσω από την συγκεκριμένη καταγγελία.

Την ίδια ημέρα αναμένεται να υπάρξει απόφαση και για την άρση ασυλίας της Μαρίας Σπυράκη, ενώ στην ατζέντα βρίσκεται και το αίτημα ενίσχυσης της ασυλίας που είχε καταθέσει ο Νίκος Ανδρουλάκης, λόγω των υποκλοπών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This