Θεαματική «κωλοτούμπα» Ευαγγελάτου, μόλις άκουσε ότι ο Μητσοτάκης θα επισκευθεί το Άγιον Όρος!

Η θρησκεία απειλείται με «εργαλειοποίηση» από τους πολιτικούς, εκτός κι αν μιλάμε για τον πρόεδρο της ΝΔ...

Μία απλή είδηση ήταν αρκετή για να αλλάξει εντελώς στάση ο Νίκος Ευαγγελάτος, ο οποίος μέσω της εκπομπής του και με αφορμή, μεταξύ άλλων, την προεκλογική έκπληξη του κόμματος Νίκη, δεν δίστασε να κατηγορήσει τους πολιτικούς ως «θεομπαίχτες»!

Ωστόσο, με το που η συνεργάτιδά του τον πληροφόρησε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζεται να επισκεφτεί το Άγιον Όρος, ο παρουσιαστής όχι μόνο ξέχασε τα περί… «ιεροσυλίας», αλλά έσπευσε να ζητήσει να ακουστούν και όλες οι λεπτομέρειες του εν λόγω ταξιδιού.

Ένα ταξίδι, που, αν μη τι άλλο, αποτελεί μια… τεράστια θυσία από πλευράς Κυριάκου, καθώς, όπως όλα δείχνουν, στην απεγνωσμένη προσπάθειά του να κατακτήσει την αυτοδυναμία στις επερχόμενες εκλογές, φαίνεται πανέτοιμος να απαρνηθεί το φενγκ σούι και τον… Φου Μαντσού! 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

 [minoandesign-storyteller type="latest"]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαβάστε επίσης