Τσίπρας στο TikTok: «Μητσοτάκης- Σκέρτσος θα κόβονταν σήμερα στις πανελλαδικές»

H ερώτηση για τους έμμεσους φόρους που εκθέτει τον Μητσοτάκη

Must Read

Τρολάρει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Άκη Σκέρτσο ο Αλέξης Τσίπρας στο TikTok, με αφορμή το θέμα των πανελλαδικών εξετάσεων που «έπεσε» σήμερα στο Μάθημα «Αρχές Οικονομικής Θεωρίας», στο οποίο οι μαθητές κλήθηκαν να απαντήσουν για το αν οι έμμεσοι φόροι επιβαρύνουν άνισα τα χαμηλά εισοδήματα.

«Έμαθα ότι σήμερα στις Πανελλαδικές στο Μάθημα Αρχές Οικονομικής Θεωρίας έπεσε ερώτηση για το αν οι έμμεσοι φόροι επιβαρύνουν άνισα τα χαμηλά εισοδήματα. Ελπίζω παιδιά να μην αντιγράψατε Σκέρτσο και Μητσοτάκη και να γράψατε αυτό που λέει η απλή λογική κι αυτό που λέει και το βιβλίο σας. Σας εύχομαι καλή επιτυχία», λέει ο Αλέξης Τσίπρας σε βίντεό του και σχολιάζει στη λεζάντα: «Είπαν δεκάδες φορές ότι δεν μειώνουν τον ΦΠΑ για να μην ευνοηθούν οι πλούσιοι. Σήμερα στις πανελλαδικές θα κόβονταν».

@atsipras Είπαν δεκάδες φορές ότι δεν μειώνουν τον ΦΠΑ για να μην ευνοηθούν οι πλούσιοι. Σήμερα στις Πανελλαδικές θα κόβονταν. #AlexisTsipras #Τσίπρας #ΣΥΡΙΖΑ #πανελλήνιες2023 #tiktokgreece ♬ πρωτότυπος ήχος – Αλέξης Τσίπρας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This