Η υποκρισία του Άδωνι

Must Read

Για μία ακόμη φορά ο Άδωνις Γεωργιάδης βγήκε στον ΣΚΑΪ, κουνώντας το δάχτυλο  στους πάντες, τους «κακούς» πολιτικούς και όσους «εμπλέκουν» το Άγιον Όρος σε «κομματικές διαμάχες».

Είπε συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά:

«Όσοι αγαπούν και σέβονται πραγματικά το Άγιο Όρος, δεν το εμπλέκουν στις κομματικές διαμάχες. Το Άγιο Όρος δεν ανήκει στον ψηφοφόρο του ενός ή του άλλου κόμματος. Το Άγιο Όρος ενώνει όλους τους Ορθοδόξους απανταχού της γης και όλους τους Έλληνες. Το να εμπλέκουμε το Άγιο Όρος στην πολιτική διαμάχη, σημαίνει ότι δεν αντιλαμβανόμαστε τι είναι το Άγιο Όρος και δεν το σεβόμαστε … Είναι ένα κόσμημα της Ορθοδοξίας και της εκκλησίας μας και πρέπει να το αφήσουμε έξω από την κομματική διαμάχη. Όσοι το εμπλέκουν στην κομματική διαμάχη, ούτε το αγαπούν ούτε το σέβονται ούτε το πιστεύουν. Όποιος προσπαθεί να καπηλευτεί το Άγιο Όρος για κομματικούς σκοπούς, στην πραγματικότητα δεν είναι ορθόδοξος χριστιανός».

Μετά από όλο αυτό το κήρυγμα, τι πιστεύετε ότι ανακοίνωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης;

Μα φυσικά ότι… θα επισκεφθεί το Άγιον Όρος!

«Αύριο τα ξημερώματα, μαζί με τον Διοικητή του Αγίου Όρους θα επισκεφθώ το Όρος. Θέλω να πάρω ευλογία, θέλω να προσευχηθώ. Την επόμενη εβδομάδα έχουμε μία πολύ κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση και χρειαζόμαστε πνευματική δύναμη … Δεν πηγαίνω για να εμπλέξω το Άγιο Όρος σε καμία κομματική διαμάχη. Πηγαίνω ως πιστός χριστιανός για να προσκυνήσω, να δω τις αγαπημένες μου Μονές, να μιλήσω με γέροντες, οι οποίοι έχουν πολύ μεγάλη σοφία και να πάρω την ευλογία τους για τις δύσκολες μέρες που ακολουθούν. Αν θέλεις να πάρεις ευλογία για τις εκλογές δεν μπορείς μετά, πας πριν τις εκλογές. Δεν είναι η πρώτη φορά που πάω στο Άγιο Όρος. Τους έχω βοηθήσει πάρα πολλές φορές από τις θέσεις που με αξίωσε ο Θεός να έχω».

Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί…




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This