Έδιωξαν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ από πορεία για το ναυάγιο της Πύλου στη Θεσσαλονίκη

Συγκεντρωμένοι κινήθηκαν απειλητικά προς μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, που βρέθηκαν στο σημείο για να συμμετάσχουν στην πορεία

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, στο άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη, είχε προγραμματιστεί συγκέντρωση ντιρατσιστικών οργανώσεων και άλλων συλλογικοτήτων της πόλης, για το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο.

Ακολούθησε πορεία που ξεκίνησε από την Εγνατία, σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Πριν την έναρξη της πορείας σημειώθηκε ένταση, όταν συγκεντρωμένοι κινήθηκαν απειλητικά προς μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, που βρέθηκαν στο σημείο για να συμμετάσχουν στην πορεία.

Τελικά η ένταση που κράτησε μερικά λεπτά, έληξε όταν αποχώρησαν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

 [minoandesign-storyteller type="latest"]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαβάστε επίσης