«Αυτή την αλήθεια δεν την έμαθαν οι Έλληνες!» – Κατεδαφίζονται με κρότο τα ψέματα Μητσοτάκη

Οι δεσμεύσεις λόγω μεσοπρόθεσμου προβλέπουν μειώσεις των δαπανών για υγεία, συντάξεις, μισθούς!

Must Read

O καθηγητής εργατικού δικαίου και πρόεδρος στην Ένωση για την Υπεράσπιση της Εργασίας και του Κοινωνικού Κράτους (ΕΝΥΠΕΚΚ), Αλέξης Μητρόπουλος, καταρρίπτει τα προεκλογικά ψέματα του Κυριάκου Μητσοτάκη τα οποία «πλάσαρε» ως «δεσμεύσεις» της ΝΔ που θα ενισχύσουν τους Έλληνες πολίτες.

Σύμφωνα με τον κ. Μητρόπουλο, το μεσοπρόθεσμο που έχει εγκριθεί από την Κομισιόν για την Ελλάδα «απαγορεύει» την υλοποίηση του συνόλου των προεκλογικών δεσμεύσεων του νέου Πρωθυπουργού, ο οποίος άλλωστε το ήξερε και γι΄ αυτό δεν τις συμπεριέλαβε (μαζί με την κοστολόγησή του), στο πρόγραμμα που κατέθεσε στις Βρυξέλλες.

Έτσι λοιπόν, σε αντίθεση με τα όμορφα… παραμυθάκια του Κυριάκου Μητσοτάκη, μισθωτοί, συνταξιούχοι και επιχειρηματίες, θα πρέπει να ετοιμάζονται για ένα πραγματικό σοκ, καθώς η άσχημη εικόνα της ελληνικής οικονομίας (παρά τα παραπλανητικά αφηγήματα), καθιστά μονόδρομο (κατά τις Βρυξέλλες) την επιβολή σκληρών και αντιλαϊκών μέτρων.

  • Μιλώντας στο Kontra News 10 με τον Κωνσταντίνο Μαραβελίδη, ο κ.Μητρόπουλος είπε μεταξύ άλλων:

«… με δεδομένο ότι το μεσοπρόθεσμο που εγκρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή απαγορεύει να υλοποιηθεί το σύνολο των εκλογικών υποσχέσεων της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και των άλλων κομμάτων. Εκεί προβλέπονται μειώσεις των δαπανών για την υγεία, μειώσεις των δαπανών για τις συντάξεις, μειώσεις των δαπανών για τους μισθούς. Άρα οι πολίτες δεν έμαθαν την αλήθεια και βεβαίως το μεσοπρόθεσμο δεν έχει αποδοθεί στα ελληνικά. Συνετάγη ενδεχομένως από τους δανειστές, το μεγαλύτερο μέρος στα αγγλικά και απεστάλη στα αγγλικά. Η ελληνική κοινή γνώμη δεν έχει μάθει την αλήθεια ότι το σύνολο του προγράμματος της ΝΔ, αλλά και των άλλων κομμάτων, δεν θα μπορέσει να εφαρμοστεί λόγω των δεσμεύσεών μας με το μεσοπρόθεσμο. Αυτή την αλήθεια δεν την έμαθαν οι Έλληνες οι ψηφοφόροι και γι΄αυτό από τα 4 εκατ. των χρεωμένων Ελλήνων, το 90% είναι χρεωμένοι, ψήφισαν ΝΔ, οι φτωχοί, οι ευάλωτοι, οι άνεργοι…».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This