Το Protagon «μάζεψε» τις συκοφαντίες κατά του Κώστα Καραμανλή…

Συνεχίζει να γράφει ιστορία η ιστοσελίδα με τους αρθρογράφους – φαντάσματα

Must Read

Άλλη μία εμπριμέ σελίδα στην ιστορία της ελληνόφωνης ενημέρωσης έγραψε η γνωστή ιστοσελίδα «Protagon», η οποία είχε διακριθεί από τους πρωτοφανείς ύμνους υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Για την ακρίβεια, τα προσωνυμία που είχε δώσει η συγκεκριμένη ιστοσελίδα στον πρωθυπουργό, ιστορικά τα είχε απολαύσει μόνο ο Κόμμοδος, ο Αυτοκράτορας της Ρώμης.

Το Protagon είχε επίσης «διακριθεί» για τους …ανύπαρκτους αρθρογράφους, οι οποίοι χρησιμοποιούσαν πλαστά ονόματα και αγορασμένες φωτογραφίες, προκειμένου να υμνούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το τελευταίο χτύπημα της θρυλικής πλέον ιστοσελίδας, ήταν το συκοφαντικό άρθρο κατά του Κώστα Καραμανλή, στο οποίο ο αρθρογράφος υποστήριζε πως ο πρώην πρωθυπουργός δεν είχε κολλήσει ποτέ ένσημα στη ζωή του.

Το… φαντασμαγορικό άρθρο του Protagon για τον Καραμανλή.

Έπειτα από την διαδικτυακή κατακραυγή, το άρθρο «μεταμορφώθηκε» χωρίς φυσικά την ανάλογη επισήμανση. Απλώς τροποποιήθηκαν οι επίμαχες αναφορές.

Το …αναμορφωμένο άρθρο για τον Κώστα Καραμανλή

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This