Νίκος Φίλης: Η υποψηφιότητα που μπορεί να λυτρώσει τον ΣυΡιζΑ!

Must Read

Σαν βόμβα έσκασε στα δημοσιογραφικά γραφεία η υποψηφιότητά του Νίκου Φίλη για το Δήμο της Αθήνας. Κάτι τέτοιο δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, αλλά είναι βέβαιο πως γίνονται ζυμώσεις, παρά την προφανή πρόθεση της πλειοψηφίας του κόμματος να στηρίξει την υποψηφιότητά του Κώστα Ζαχαριάδη.

Έχει μάλιστα εξαιρετική σημασία το γεγονός ότι η διαφαινόμενη υποψηφιότητα Φίλη στηρίζεται από βαρύγδουπα ονόματα, όπως αυτό του Πάνου Σκουρλέτη ή του Νίκου Βούτση.

Η εξέλιξη αυτή δημιουργεί μία τεράστια ευκαιρία για τον ΣυΡιζΑ. Ο Νίκος Φίλης και οι υποστηρικτές του μπορούν κάλλιστα να αποχωρήσουν έπειτα από την σίγουρη εσωκομματική αποδοκιμασία της συγκεκριμένης υποψηφιότητας, για να επιδείξουν το υποτιθέμενο «ήθος της αριστεράς» που υποτίθεται ότι εκπροσωπούν.

Εάν δεν το κάνουν, σημαίνει πως είναι απλά πολιτικάντηδες που προσπαθούν να διαπραγματευτούν από κάποια θέση ισχύος για την επόμενη ημέρα. Σε αυτή την περίπτωση, καθίστανται βαρίδιά για το κόμμα, το οποίο θα πρέπει άμεσα να τους αποβάλλει.

Ας το σκεφτούν στην Κουμουνδούρου, είναι μία μοναδική ευκαιρία για πραγματική αλλαγή, όποιος και αν είναι ο επόμενος πρόεδρος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This