Ο Αλέξης Τσίπρας, το 15μελες και ο επικοινωνιακός αντιπερισπασμός!

Must Read

Για τις διαψεύσεις των προσδοκιών που δημιούργησε η Νέα Δημοκρατία, αλλά και για τις πρόσφατες επιθέσεις των ΜΑΤ κατά φοιτητών μίλησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας στην εισήγησή του στην ανοιχτή συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στα Γρεβενά νοσταλγώντας τον ΣΥΡΙΖΑ του 3% αλλά και τις ξέγνοιαστες μέρες του… 15μελούς!

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε για όλα τα θέματα της επικαιρότητας όμως επικέντρωσε και… έμπλεξε στην ομιλία του στο θέμα της ΑΣΟΕΕ και του προσφυγικού λέγοντας ότι «τις τελευταίες μέρες γινόμαστε μάρτυρες ενός ακραίου νεοσυντηριτισμού, τις τελευταίες ημέρες γινόμαστε και μάρτυρες μιας προσπάθειας επικοινωνιακού αντιπερισπασμού προκειμένου να κρύψουν την αδυναμία τους για να διαχειριστούν στοιχειωδώς το προσφυγικό, να στέλνουνε τα ΜΑΤ απέναντι σε φοιτητές. Εμείς λέμε ότι η χώρα τούτη έχει μια μακρά παράδοση σε αγώνες, σε διεκδικήσεις. Κι ο μέσος Έλληνας πολίτης, ανεξαρτήτως τι ψηφίζει, πιστεύει ότι το 2019 και το 2020 δεν έχει καμία σχέση ούτε με τη δεκαετία του ‘50, ούτε με τη δεκαετία του ‘60, ούτε με τη δεκαετία του ‘70».

ΝΔ και ΚΙΝΑΛ λειτουργούν ως υπερασπιστές του Φρουζή

Επίθεση κατά της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τα όσα φέρεται να είπε ο Κωνσταντίνος Φρουζής κατά την κατάθεσή του στην προανακριτική για την Novartis.
«Η Νέα Δημοκρατία και το ΚΙΝΑΛ αναπαράγουν μαζί με πολλά Μέσα, ως “βόμβα” τα όσα κατέθεσε ο κ. Φρουζής στην Προανακριτική περί πιέσεων από εισαγγελικούς λειτουργούς για να μιλήσει για πολιτικά πρόσωπα.

Εφόσον ΝΔ και ΚΙΝΑΛ, ακόμη και ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης, έχουν παραδεχθεί δημόσια ότι το σκάνδαλο Novartis, την περίοδο που ήταν επικεφαλής της εταιρείας ο κ. Φρουζής, είναι υπαρκτό αλλά μόνο ως προς το σκέλος που αφορά σε χρηματισμούς γιατρών, τότε τους χρηματισμούς γιατρών ποιος τους ενορχήστρωνε; Επικαλούνται ως θύμα δήθεν «σκευωρίας» τον κ. Φρουζή για το σκέλος που αφορά στους πολιτικούς, αλλά την ίδια ώρα τον εγκαλούν ως υπεύθυνο για το σκάνδαλο Novartis που αφορά σε χρηματισμούς γιατρών;

Είναι προφανές πως μετά την ποινική δίωξη στον κ. Λοβέρδο και την εκκρεμή δικαστική διερεύνηση για ακόμη δύο πρώην υπουργούς της ΝΔ, ΝΔ και ΚΙΝΑΛ επιλέγουν να λειτουργήσουν ως συνήγοροι υπεράσπισης του κ. Φρουζή και των εμπλεκομένων και να ταυτιστούν μαζί του με κάθε κόστος», αναφέρουν πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This