Ο Θάνος Πλεύρης εύχεται απελευθέρωση στην Κύπρο: Να ανησυχούμε;

Προγενέστερα δήλωνε ότι θα «έχυνε αίμα» στα σύνορα…

Must Read

Είναι λογικό από τη στιγμή που ο ίδιος ο πρωθυπουργός θεωρεί ότι οι Έλληνες είναι χρυσόψαρα, να τον ακολουθούν και οι «ακόλουθοι» του.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το μήνυμα του Θάνου Πλεύρη για την μαύρη επέτειο της θυσίας του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού.

Το μήνυμα του Θάνου Πλεύρη

Είναι ο ίδιος άνθρωπος που ισχυριζόταν ότι εάν έπαιρνε την εξουσία θα έχυνε αίμα στα σύνορα, αλλά όταν έγινε υπουργός, το μόνο αίμα που χύθηκε, ήταν ελληνικό: 36.000 νεκροί με την πανδημία να μετατρέπεται σε εθνική τραγωδία και την Ελλάδα επί υπουργίας Θάνου Πλεύρη, να γνωρίζει την μεγαλύτερη μείωση πληθυσμού από συστάσεως του ελληνικού κράτους σε καιρό ειρήνης.

Είναι ο υπουργός που προεκλογικά παρίστανε τον Μακεδονομάχο, αλλά μετεκλογικά η κυβέρνηση του χαρακτήριζε «ιστορική» την Συμφωνία των Πρεσπών.

Για να μην θυμηθούμε τον ρόλο του στο «ξέπλυμα» του σκανδάλου Novartis, που στέρησε εκατοντάδες εκατομμύρια από το έθνικό σύστημα υγείας με τους Έλληνες να πεθαίνουν σε «μαϊμού ΜΕΘ».

Λογικό είναι λοιπόν όταν βλέπουμε τον Πλεύρη να επαναλαμβάνει τέτοιες δηλώσεις, να ανησυχούμε σοβαρά για το μέλλον της Κύπρου…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This