Βάσια Παναγοπούλου: Έκανε πίσω η πρώην σύζυγος του Δοξιάδη που είχε κατηγορηθεί ότι σχεδίαζε να τον δολοφονήσει

Aπέσυρε την υποψηφιότητά της από το ψηφοδέλτιο του Χαρδαλιά η πρώην σύζυγος του «γκουρού» του Μητσοτάκη

Must Read

Εγκατέλειψε την κούρσα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, η Βάσια Παναγοπούλου που είχε ανακοινώσει ήταν θα ήταν υποψήφια με την παράταξη του Νίκου Χαρδαλιά για την περιφέρεια Αττικής.

Η ηθοποιός και σκηνοθέτιδα η οποία μάλιστα υπήρξε σύζυγος του Απόστολου Δοξιάδη, συμβούλου του Κυριάκου Μητσοτάκη (με τον οποίο βρέθηκαν στις δικαστικές αίθουσες δικαστικές αίθουσες με κατηγορίες για… σχέδιο δολοφονίας) ανακοίνωσε ότι αποσύρει την υποψήφιότητά της, επικαλούμενη επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Από τον γάμο της με τον Απόστολο Δοξιάδη, η Βάσια Παναγοπούλου βρέθηκε ξαφνικά στα δικαστήρια, με τον συζυγό της να την κατηγορεί ότι σχεδίαζε τη δολοφονία του και ότι είχε αποδείξεις, αφού την είχε ηχογραφήσει να μιλάει στο τηλέφωνο, για την εξόντωσή του.  Από πλευράς της εκείνη έκανε λόγο για κατασκευασμένα σενάρια, τον έλεγε μυθομανή και επικίνδυνο. «Ο Δοξιάδης είναι άνθρωπος ψυχικά άρρωστος και με ομοφυλοφιλικές τάσεις» έλεγε τότε.

Τελικά η Βάσια Παναγοπούλου κάθισε στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών με την κατηγορία από τον Δοξιάδη ότι σχεδίαζε να τον δολοφονήσει πληρώνοντας εκτελεστές. Ο ίδιος έλεγε μάλιστα ότι είχε μαγνητοφωνημένες συνομιλίες και ότι το κίνητρο ήταν οικονομικό, καθώς η πρώην σύζυγός του θα είχε τη διαχείριση της περιουσίας του μέχρι την ενηλικίωση της κόρης τους. Η υπόθεση τράβηξε για καιρό μέχρι που τελικά οι κατηγορίες αποσύρθηκαν στο Εφετείο και το θέμα ανάμεσα στους δύο έληξε με σχεδόν πολιτισμένο τρόπο.

Αρκετά χρόνια μετά, η Βάσια Παναγοπούλου εμφανίστηκε ως υποψήφια για την περιφέρεια Αττικής, στο πλευρό του Νίκου Χαρδαλιά, ωστόσο τελικά, αποσύρθηκε από την προεκλογική μάχη, γιατί θα πρέπει να βρίσκεται για επαγγελματικές υποχρεώσεις στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This