Η σοβαρότατη καταγγελία Βελόπουλου για παρακρατικές μεθόδους που πέρασε «απαρατήρητη»

Χρησιμοποιούνται οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του κράτους για να «εξοντώνονται» αντιφρονούντες;

Must Read

Μία εξαιρετικά σοβαρή καταγγελία η οποία μάλιστα άπτεται της ίδιας της λειτουργίας του πολιτεύματος, έκανε χθες στη Βουλή ο πρόεδρος Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.

Αφού διάβασε το δημοσίευμα της γερμανικής ΤΑΖ το οποίο περιγράφει την κυβέρνηση Μητσοτάκη ως ένα διεφθαρμένο καθεστώς το οποίο ελέγχει τους «αρμούς της εξουσίας», ακόμα και την ίδια τη Δικαιοσύνη, αποκάλυψε πως με «άνωθεν εντολή» γίνεται οικονομικός  έλεγχος για τον ίδιο στη… Γερμανία!

Ο Βελόπουλος μάλιστα έμαθε για τον συγκεκριμένο οικονομικό έλεγχο, από τον ίδιο τον Γερμανό έφορο ο οποίος επικοινώνησε μαζί του, αποκαλύπτοντας ότι έχει ζητηθεί συνδρομή από την Γερμανία για την συγκεκριμένη έρευνα.

«Δεν θα βρείτε τίποτα» τόνισε ο Βελόπουλός, ενώ κατέταξε την συγκεκριμένη ενέργεια σε μία ευρύτερη κυβερνητική λειτουργία που παραπέμπει σε παρακράτος, καθώς αποκάλυψε επίσης ότι έχει βρεθεί στο στόχαστρο του ΕΣΡ με τεράστια πρόστιμα. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ισχυρίστηκε πως οι συγκεκριμένες ενέργειες γίνονται με μοναδικό στόχο να αφανιστεί το κόμμα του και ο ίδιος.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που ακούγεται κάτι τέτοιο. Υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα το τελευταίο χρονικό διάστημα, τα οποία δείχνουν μία εργαλειοποίηση των υπηρεσιών οικονομικού έλεγχου της χώρας, γεγονός που παραπέμπει όντως σε παρακράτος.

Υπήρχε πρόσφατα η αποκάλυψη ότι δεκάδες φάκελοι έλεγχο του ΣΔΟΕ για τεράστια σκάνδαλα μεταξύ των οποίων λαθρεμπόριο καυσίμων και τσιγάρων, αλλά και υποθέσεις με εμπλοκή πολιτικών προσώπων, απλώς εξαφανίστηκαν! Καταστράφηκαν με παράνομο τρόπο καθώς οι συγκεκριμένες υποθέσεις δεν είχαν παραγραφεί.

Εύκολα λοιπόν μπορεί να συμπεράνει κάποιος ότι με τον ίδιο τρόπο που καταστρέφονται κάποιες υποθέσεις που αφορούν πολιτικά πρόσωπα, μπορεί και να ανοίξουν παρόμοιες υποθέσεις, προκειμένου άλλα πολιτικά πρόσωπα, έντιμοι εκδότες και δημοσιογράφοι να εκβιαστούν.

Η συγκεκριμένη καταγγελία που έρχεται να προστεθεί στις αποκαλύψεις της δημοσιογραφικής έρευνας, πρέπει να ενεργοποιήσουν άμεσα την ελληνική δικαιοσύνη, διότι τέτοιες ενέργειες εάν αποδειχθούν, συνιστούν απειλή κατά του πολιτεύματος.

Δείτε την χθεσινή καταγγελία Βελόπουλου στο τέλος της ομιλίας του:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This