Δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά των εκλογών: Υποψήφια ζητά να μην την ψηφίσουν!

Must Read

Δεν έχει παγκόσμιο προηγούμενο! Υποψήφια σε εκλογές να ζητά δημοσίως σε όσους πάνε στις κάλπες, αντί να τη σταυρώσουν, να τη… μαυρίσουν! Ο λόγος για την τραγουδίστρια Χριστίνα Δελλή, η οποία αιφνίδια αλλά δικαιολογημένα -κατά την ίδια- προτρέπει -με αναρτήσεις της στα social media- ψηφοφόρους της να μην την ψηφίσουν στις αυριανές δημοτικές εκλογές, παρότι είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος!

  • Από τον
    Γιάννη Αρμουτίδη

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή για μια υπόθεση που όμοιά της δεν υπάρχει στον πλανήτη! Η τραγουδίστρια είχε δώσει τα χέρια με τον υποψήφιο δήμαρχο για τον Δήμο Αγίου Δημητρίου Χρήστο Πρεκετέ ώστε να είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον συνδυασμό του! Σύμφωνα όμως με όσα λέει η ίδια, ο κύριος Πρεκετές  την… πούλησε, μια και, ενώ αρχικά την είχε παρακινήσει ώστε να οργανώσει μια μεγάλη συναυλία προκειμένου να προωθήσει το προεκλογικό του αγώνα, στο τέλος εκείνος της την ακύρωσε, με αποτέλεσμα η Δελλή να νιώθει προδομένη! Το πρόσχημα για την ακύρωση της συναυλίας ήταν ότι εκείνος δεν μπορούσε να πληρώσει ηχολήπτες, φωτιστές και όσους τεχνικούς θα εργάζονταν!

Επειτα από αυτό η Δελλή άρχισε να «πυροβολεί» μέσα από τα social media, βγάζοντας επίσημες ανακοινώσεις: “Δήλωση αποχώρησης από το ψηφοδέλτιο της παράταξης “Νέα πνοή-προοπτική για τον Αγιο Δημήτριο” του υποψήφιου δημάρχου Χρήστου Πρεκετέ. Με απόλυτη ευθύνη σας ανακοινώνω την αποχώρησή μου από τον συνδυασμό “Νέα πνοή-Προοπτική για τον Αγιο Δημήτριο” του υποψήφιου δημάρχου Χρήστου Πρεκετέ! Ακόμα και εάν το ονοματεπώνυμό μου συνεχίσει να αναγράφεται στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, σας καλώ να μη με ψηφίσετε» ήταν η πρώτη βόμβα της, πετώντας στη συνέχεια της ανακοίνωσης κι άλλες ρουκέτες:

«Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Πρεκετές με κάλεσε στις 5 Σεπτεμβρίου 2023 και μου ανέθεσε να υποστηρίξω την ομιλία εκπόνησης του προγράμματός του με τη διοργάνωση μίας συναυλίας. Αμέσως ξεκίνησα την προετοιμασία υλοποίησής της, προσκαλώντας αναγνωρισμένους τραγουδιστές, οι οποίοι θα εμφανίζονταν σε αυτήν, χωρίς καμία οικονομική απαίτηση. Λίγες ημέρες πριν την πραγματοποίησή της, στις 22 Σεπτεμβρίου 2023, ο Χρήστος Πρεκετές την ακύρωσε και αθέτησε τον λόγο του με τη δικαιολογία της αδυναμίας εξασφάλισης της τεχνικής υποδομής (φώτα, ήχος), αφού η συμμετοχή των καλλιτεχνών, πλην των μουσικών, είχε εξασφαλιστεί ατελώς από την πλευρά μου. Εκθέτοντας ανεπανόρθωτα την αξιοπιστία μου στους καλλιτέχνες, στους συνεργάτες και γενικότερα στον χώρο εργασίας μου. Το ότι δεν τήρησε τον λόγο του πυροδότησε τη δίκαιη ανησυχία μου για το εάν -από εδώ και στο εξής- θα είναι συνεπής σε ό,τι υποσχέθηκε. Δηλαδή, σε όσα μου ανέθεσε και για τα οποία με διαβεβαίωσε ότι θα υποστηρίξει. Το ότι θα μπορώ να φροντίσω -με κατάθεση ψυχής- τα αδέσποτα, το έργο των εθελοντών προστασίας ζώων και τις πολιτιστικές δράσεις του Δήμου Αγίου Δημητρίου. Λόγω, λοιπόν, της έλλειψης εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του, εξαιτίας της πράξης αυτής, αποχωρώ αφού για μένα είναι σημαντικότερο να έχω “λόγο τιμής” απέναντι στους συνδημότες μου κι όχι να συμμετέχω -ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος- για την προσωπική μου προβολή σε ένα ψηφοδέλτιο.

Δεν θα σταθώ στο ότι μου δημιούργησε σοβαρό πρόβλημα αξιοπιστίας στον χώρο εργασίας μου, αλλά στο ότι υπαναχώρησε μίας σοβαρής υπόσχεσης αλλά και ανάθεσης έργου. Αυτό μου κλόνισε την εμπιστοσύνη μου στο πρόσωπό του, όπως θα κλόνιζε και την εμπιστοσύνη του οποιουδήποτε από εσάς, όταν κάποιος υπόσχεται, σου αναθέτει έργο και μετά υπαναχωρεί, ζητώντας την ακύρωση. Αδιαφορώντας για τις συνέπειες οι οποίες επιβαρύνουν εμένα. Οταν ο δήμαρχος ακυρώνει κάτι τόσο απλό με ελαφρά τη καρδία, αδιαφορώντας για τις συνέπειές της εις βάρος μου, αντιλαμβάνομαι πώς θα μπορούσε να συμπεριφερθεί και αργότερα. Και σε σοβαρότερα θέματα που αφορούν το πρόγραμμα που ανακοίνωσε για τα ζώα, τους ανθρώπους, τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και τη φροντίδα των συμπολιτών μας.
Η αξιοπιστία και η διαφάνεια είναι μέγιστα αγαθά που χαρακτηρίζουν έναν μπροστάρη, έναν ηγέτη και τον επικεφαλής ενός υποψήφιου συνδυασμού για το χρίσμα του δημάρχου.
Δεν τηρήθηκαν, αποχωρώ. Μη με ψηφίσετε.

Με εκτίμηση,
Η δική σας, Χριστίνα – Δελλή – Τσερνωτά»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This