Χάρης Δούκας – Στέλιος Αγγελούδης: Οι νέοι είναι…ωραίοι

Οι γυναίκες κυνηγούν τον δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα και τα κόμματα τον οικογενειάρχη θριαμβευτή της Θεσσαλονίκης Στέλιο Αγγελούδη

Must Read

«Δύο και να καίνε» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, που ανέδειξαν ως δημάρχους απροσδόκητες υποψηφιότητες! Τον έναν, τον Χάρη Δούκα, τον διεκδικούν οι γυναίκες, που ήταν το μεγαλύτερο κοινό του στις κάλπες, και τον άλλον, τον Στέλιο Αγγελούδη, τα κόμματα, που προσπαθούν εδώ και καιρό να του φορέσουν «πολιτικό καπέλο»!

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Ενας 43χρονος ανύπαντρος «vintage ΠΑΣΟΚ» που θα καθίσει στον «θρόνο» της πόλης των Αθηνών έχει -αν μη τι άλλο- ήδη κινητοποιήσει το ενδιαφέρον των νέων γυναικών για τη διεκδίκηση της καρδιάς του δημάρχου! Ο Χάρης Δούκας, ο νέος δήμαρχος Αθηναίων που βαπτίστηκε Χρυσόστομος και στις 13 Νοεμβρίου θα γιορτάσει πρώτη φορά το όνομά του ως δήμαρχος Αθηναίων, έβαλε λοιπόν τις… ανύπαντρες να ψάχνουν στο βιογραφικό του ποιος και τι είναι! Γεννημένος στις 12 Μαΐου του 1980, ο καθηγητής Ενεργειακής και Περιβαλλοντικής Πολιτικής στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) επισήμως εμφανίζεται άγαμος, χωρίς παιδιά, άρα… περιζήτητος γαμπρός!

Ο ίδιος πέτυχε άθλο, αφού κατάφερε στον δεύτερο γύρο να «μαγνητίσει» πάνω από 62.000 ψηφοφόρους, ενώ στον πρώτο γύρο είχε συγκεντρώσει μόλις 19.842 ψήφους. Οπως συνηθίζει να λέει σε συνεντεύξεις του, η μετάβαση από τα αμφιθέατρα του πανεπιστημίου στην Αυτοδιοίκηση είναι απόσταση θεωρίας και πράξης. «Ασχολούμαι χρόνια με τις πόλεις και τον μετασχηματισμό τους. Οταν μου προτάθηκε να έχω μία ανεξάρτητη υποψηφιότητα, με μία ατζέντα δική μου, το θεώρησα μεγάλη μου τιμή. Η κλιματική αλλαγή είναι εδώ, άρα και οι αλλαγές στην Αθήνα πρέπει να συντελεστούν τώρα» δήλωνε προεκλογικά ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, που πέτυχε, πρώτον, την «πλήρη καταρράκωση» του Κώστα Μπακογιάννη και, δεύτερον, την ανάσταση του ΠΑΣΟΚ.

Από την άλλη, στη Θεσσαλονίκη, που πήρε φωτιά τη νύχτα της νίκης του Στέλιου Αγγελούδη, η σύζυγός του Βίκυ Αγγελούδη και τα δυο παιδιά τους, ο Κωνσταντίνος και η Ελίνα, ήταν και είναι η δυναμική ομάδα στήριξης του νέου δημάρχου. Εδώ δεν έχουμε κυρίες να προσδοκούν τον έρωτα του δημάρχου, αλλά το ΠΑΣΟΚ που θέλει ντε και καλά να γίνει δικός του!

Ομως ο Στέλιος Αγγελούδης δεν θέλει «νέους έρωτες, βρε αδελφέ» και το ξεκαθάρισε παραμονές των εκλογών στην «Espresso»: «Είμαστε μία αυτοδιοικητική ομάδα που προέρχεται από την κοινωνία των πολιτών. Ανεξάρτητη, πολυσυλλεκτική, ανοιχτή και συμπεριληπτική. Εχουμε απόλυτο σεβασμό στα κόμματα, τα οποία αποτελούν ουσιώδη παράγοντα της δημοκρατίας και ανεκτίμητους συντελεστές της ομαλής λειτουργίας του πολιτεύματος. Δεν τα απαξιώνουμε και δεν παραγνωρίζουμε τη βαρύτητα του ρόλου τους. Ομως δεν διεκδικήσαμε χρίσματα, ούτε πιέσαμε για να έχουμε τη δημόσια στήριξη οποιουδήποτε κόμματος» μας δήλωσε ο Στέλιος Αγγελούδης, ένας άνθρωπος που υπήρξε κεφάλαιο του Ολυμπισμού και είναι βαθύς γνώστης της Αυτοδιοίκησης.

Αγαπάει τη Βίκυ του και τα δυο παιδιά τους. Ο γιος του Κωνσταντίνος είναι υποψήφιος διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου και η κόρη του Ελίνα είναι δικηγόρος που ζει στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This