Προκόπης ο αυθεντικός, Σαμαράς ο «γιαλαντζί» και το καψόνι από τον Κυριάκο

Must Read

Την ώρα που η Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο Αντώνης Σαμαράς έχουν προβεί σε έναν άνευ προηγουμένου αγώνα «μειοδοσίας και υποτέλειας» για να αποσπάσουν την εύνοια του Κυριάκου και επαγωγικά τον θρόνο της Ηροδότου του Αττικού, ο Προκόπης Παυλόπουλος έχει απασφαλίσει πλήρως κατά του Ερντογάν και των υποτακτικών.

Ενδεικτικό το γεγονός ότι για άλλη μια φορά, αύριο ημέρα Κυριακή, ο τ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μιλήσει στην Ένωση Καρπαθίων, όπου αναμένεται να εξαπολύσει μύδρους κατά του Κουρσάρου Ερντογάν και όσων απεργάζονται τον αφοπλισμό των νησιών.

Το τραγικό για τον «γιαλαντζί» Αντώνη Σαμαρά αλλά και για την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, είναι ότι ενώ μαλλιοτραβιούνται, ο Κυριάκος σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, Έχει άλλα σχέδια! Όχι, δεν είναι ανέκδοτο. Μάρτυς μας ο «Δοξασμένος» Απόστολος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This