Αποθέωση Κυριάκου από τα ΜΜΕ, ενώ δεν έφερε ούτε κηροπήγιο!

Must Read

Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα, πραγματικά δεν έχει προηγούμενο.

Από την ώρα της άρνησης του Σούνακ να δεχθεί τον Κυριάκο ο οποίος είχε μεταβεί στη Βρετανία ως «ιδιώτης επισκέπτης», τα «Μητσοτακικά ΜΜΕ» έχουν επιδοθεί σε ύμνους, ως άλλοι τροβαδούροι του Μεσαίωνα!

Εάν διαβάσεις και δεις τα διάφορα αφιερώματα της απρέπειας του Βρετανού πρωθυπουργού στον Έλληνα ομόλογό του, θα πιστέψεις ότι ο Κυριάκος γύρισε πίσω έχοντας στις αποσκευές του όχι μόνο τα Γλυπτά του Παρθενώνα, αλλά και τα εκδοτήρια του Βρετανικού μουσείου!

Άσχετα εάν στην πράξη οι μόνοι που κέρδισαν είναι οι Τούρκοι που προχώρησαν την αμυντική συμφωνία με την Βρετανία χωρίς καμία αντίδραση παρά τις θηριωδίες τους, οι Αλβανοί που έχουν εξασφαλίσει την διεθνή στήριξη της Βρετανίας και φυσικά το Βρετανικό μουσείο, καθώς ο Μητσοτάκης δεν κατάφερε να αποσπάσει την παραμικρή δέσμευση από οποιονδήποτε για την επιστροφή των γλυπτών.

Ο Κυριάκος λοιπόν που δεν επαναπάτρισε ούτε κηροπήγιο, εμφανίζεται από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, ως ο άνθρωπος που «άλωσε» το Λονδίνο…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This