Στέφανος, ο φευγάτος

Τρεις φορές τον τελευταίο μήνα ο Κασσελάκης σηκώθηκε και έφυγε από δημόσιες παρουσίες του

Must Read

Τους βαριέται ή είναι μόνο για τα μπαρ; Ιδού το μέγα ερώτημα στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο νέος πρόεδρός τους, Στέφανος Κασσελάκης, συνηθίζει να φεύγει ξαφνικά από όργανα του κόμματος, άλλες πολιτικές διαδικασίες ή καλέσματα.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Τρεις φορές τον τελευταίο μήνα έφυγε από δημόσιες παρουσίες του, «έτσι ξαφνικά», που λέει και ο Αντώνης Ρέμος. Δεν έχει ούτε καν την «αστική ευγένεια» να τους ανεχθεί και ας «κόβει φλέβες»! Επικαλείται επόμενα ραντεβού και φεύγει. «Φεύγω, έχω μια δουλειά» είπε, αποχωρώντας από την αίθουσα όπου ήταν σε εξέλιξη η Πολιτική Γραμματεία του κόμματός του.

Στις αρχές Νοεμβρίου έστησε δύο ώρες τους συντρόφους του στην Κεντρική Επιτροπή, κάνοντας τα νεύρα πολλών από αυτούς «τσατάλια», λίγες ημέρες αργότερα προσκλήθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου «Το φαινόμενο Κασσελάκη», του Ξενοφώντα Κοντιάδη, και ξαφνικά προτού ολοκληρωθεί η συζήτηση, σηκώθηκε και έφυγε από το πάνελ αφήνοντάς τους σύξυλους.

Προχθές, στην Πολιτική Γραμματεία ήρθε, είδε και αμέσως απήλθε, χωρίς καν να ακούσει τα στελέχη του να μιλάνε. Την ώρα που βρισκόταν στο βήμα της Γραμματείας ο Διονύσης Τεμπονέρας, ο Κασσελάκης αποχώρησε και… μην τον είδατε μετά! Στην αρχή έβγαλε μπλοκάκι, όπως κάποτε έκανε ο Κώστας Σημίτης, και σημείωνε, κι ύστερα εξαφανίστηκε.
Η ξαφνική αποχώρηση Κασσελάκη από τη συνεδρίαση άφησε άφωνα τα στελέχη και πολλοί αναρωτήθηκαν πού έχει πάει ο πρόεδρος, με τον γραμματέα του κόμματος να καλεί τον κ. Κασσελάκη στο τηλέφωνο προκειμένου να ενημερωθεί για την απουσία του.

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας και σε φορτισμένο κλίμα για την απαξίωση του οργάνου και των ίδιων των στελεχών, όπως ειπώθηκε, ο Γιάννης Ραγκούσης ζήτησε, φανερά ενοχλημένος, να βγει από τον κατάλογο ομιλητών, ενώ το ίδιο έκαναν ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος και ο Αλέκος Φλαμπουράρης, εκφράζοντας ανοιχτά τη δυσφορία τους για την επιλογή του προέδρου να αποχωρήσει. Ούτε η Ολγα Γεροβασίλη μίλησε.

«Ξέραμε ότι θα έφευγε λίγο αργότερα, είχαμε μπροστά 10 με 15 λεπτά περίπου. Με βάση το πρόγραμμα έφυγε νωρίτερα, δεν μπορώ να ξέρω γιατί έφυγε, ενδεχομένως κάποια κομμάτια της συζήτησης να μην τον ικανοποιούσαν όσο θα ήθελε ή να τον δυσαρέστησαν» είχε δηλώσει ο καθηγητής Ξενοφώντας Κοντιάδης για την ξαφνική αποχώρηση Κασσελάκη από την παρουσίαση του βιβλίου του, που έγινε στις 20 Νοεμβρίου.

Στα τραπεζώματα, όμως, είναι απίκο. Ούτε καθυστερεί να πάει ούτε αποχωρεί εσπευσμένα.
Μετά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, πήγε στο Μουζίκ ρεστοράν του Παγκρατίου, όπου συνέφαγε με βουλευτές, ίσως για να τους «χρυσώσει» το χάπι της φυγής!

Βαριά η καλογερική του ΣΥΡΙΖΑ για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This