«ΕΡΤ Haber» η κάλυψη της επίσκεψης Ερντογάν από την κρατική τηλεόραση

Must Read

Εντυπωσιασμένοι δηλώνουν οι παρουσιαστές και οι καλεσμένοι της ΕΡΤ από την «καλοσύνη του Ερντογάν απέναντι στην Ελλάδα», η οποία «πραγματικά δεν έχει προηγούμενο»!

Ο Ερντογάν αποκάλεσε «τουρκική» την μειονότητα της Θράκης και «ρωμαίικη» την ελληνική εθνική μειονότητα της Κωνσταντινούπολης! Γεγονός που είναι πρωτοφανές και δεν είχε τολμήσει να το πράξει το 2017.

Ο Ερντογάν μας χαρακτήρισε «φυτώριο τρομοκρατών», δίνοντας «εύσημα» στον Μητσοτάκη που έκλεισε το «κέντρο εκπαίδευσης τρομοκρατών στο Λαύριο»! Προειδοποιώντας τον βέβαια να μην επιτρέψει να ανοίξουν άλλα παρόμοια φυτώρια τρομοκρατών! Γεγονός, επίσης πρωτοφανές και αδιανόητο!

Επιτρέψαμε δηλαδή στον «αρχηγό» της Χαμάς, του ισλαμικού κράτους και την Al Qaeda, να μας αποκαλέσει τρομοκράτες μέσα στο ίδιο μας στο σπίτι και εμείς πανηγυρίζουμε για την «καλοσύνη» του!

Επιτρέψαμε στον φύλαρχο των γενοκτονιών του ελληνισμού, τον κληρονόμο της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, της Ιωνίας και της Κωνσταντινουπόλεως, να αποκαλέσει «τουρκική» την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης και ρωμαίικη την ελληνική εθνική μειονότητα της Κωνσταντινούπολης! Τέτοια καλοσύνη…

Ιστορική θα μείνει η ερώτηση των παρουσιαστών στους καλεσμένους, εάν «πραγματικά περιμένατε να πάει τόσο καλά η επίσκεψη»!

Σαν το ανέκδοτο, «καλά που δεν πάθαμε και τίποτα»…

Το πάνελ που θα μείνει στην ιστορία αποτελούταν μεταξύ άλλων, από τον Κούρκουλα, την Διαμαντοπούλου και τον Τσούκαλη του ΕΛΙΑΜΕΠ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This