Ο Γιάννης είναι πονηρός…

Must Read

Ο Δραγασάκης είναι εξαιρετικά έμπειρος. Τόσο έμπειρος, που γνώριζε ότι εάν υπέβαλε την παραίτησή του και από τον ΣυΡιζΑ, τότε οι παρεμβάσεις του στα κανάλια δεν θα είχαν την βαρύτητα που έχουν τώρα.

Είναι άλλο να βγαίνεις στα κανάλια με την λεζάντα «μέλος του ΣυΡιζΑ», για να κατηγορείς τον ΣυΡιζΑ, και άλλο να βγαίνεις ως ανεξάρτητος – μεμονωμένος, μόνος αλλά όχι φτωχός καουμπόυ για να χτυπάς το κόμμα που κάποτε σε έκανε υπουργό.

Γι’ αυτό και ο Δραγασάκης παραιτήθηκε από όλα τα όργανα, τις χορωδίες και τα μπουζούκια, αλλά παρέμεινε μέλος του ΣυΡιζΑ. Σε αντίθεση με τους άλλους που έφυγαν και πλέον εμφανίζονται στα κανάλια ως «αντίπαλοι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This