Η Δόμνα θα πληρώσει τον πόλεμο των καναλαρχών;

Must Read

Μαίνεται ο πόλεμος των καναλαρχών και των προέδρων ΠΑΕ. Και σε αυτόν δεν υπάρχει άμαχος πληθυσμός. Χαρακτηριστική περίπτωση η υφυπουργός Παιδείας Δόμνα Μιχαηλίδου.

Έχει πει στη Βουλή το αμίμητο: ότι ο ΠΟΥ συνιστά τα παιδιά να περπατούν 8 χιλιόμετρα κάθε μέρα, οπότε «δεν είναι πρόβλημα» που κλείνουν σχολεία και συγχωνεύονται με άλλα, υποχρεώνοντας μαθητές και μαθήτριες να περπατούν 2 χιλιόμετρα για να πάνε στο σχολείο και άλλα 2 για να γυρίσουν σπίτι τους.

Ακολούθησε ο σοσιαλιμηντιακός χαμός. Την έβγαλαν λοιπόν στον ΣΚΑΪ για damage control. Εκεί διευκρίνισε πως δεν είπε ότι συγχωνεύονται σχολεία για να περπατούν οι μαθητές. Και μετά ο ΣΚΑΪ του Αλαφούζου την «περιποιείται» στο δελτίο ειδήσεων. Γιατί; Επειδή εκλέγεται στον Πειραιά και θεωρείται του «αντιπάλου στρατοπέδου»;

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This