Οι τελευταίοι υπερασπιστές ενός θλιβερού φαινομένου

Must Read

Κάτι «φιντάνια» -για να χρησιμοποιήσουμε φρασεολογία Κουτσούμπα- της δημοσιογραφίας, δεν φαίνεται να παίρνουν το μάθημά τους από την  κοινή γνώμη του ίδιου του χώρου τους, δηλαδή της δημοσιογραφίας. Τουλάχιστον εκείνης που επιμένει να δικαιολογεί το ρόλο της.

Ο κόσμος –και ο κόσμος της αντικειμενικώς σκεπτόμενης δημοσιογραφίας, έχει βγάλει τα συμπεράσματά του για το «φαινόμενο Σακελλαροπούλου». Ασφαλής μάρτυρας το γεγονός ότι μένουν μόνο κάτι εξαιρέσεις, όπως ο κ. Έλλις και κάτι συνάδελφοι του κ. Έλλις, του ιδίου μάλιστα «διαμετρήματος», όπως ο κ. Μανώλης Καψής. που επιμένουν να «αποθεώνουν» την Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ακόμα και τώρα, που για άλλη μια φορά διασυρόμαστε διεθνώς με τις αποκαλύψεις στην σκιά του σκανδάλου Καϊλή, και τον «λομπίστα» συνέταιρο του συντρόφου της προέδρου.

Ακόμα και τώρα που οι συνέπειες της καταστροφικής αποφάσεις της Σακελλαροπούλου για τις ανεμογεννήτριες στα καμένα είναι γνωστές και ορατές στο πανελλήνιο. Μαζί με όλο το παρασκήνιο της πορείας της που εντέλει την οδήγησε στην προεδρία. Μία απορία που μόνο τιμητική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Το να υμνείς όμως την Σακελλαροπούλου για τα θλιβερά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο Προεδρικό μέγαρο κατά την επίσκεψή του Ερντογάν, δεν είναι κωμικό, αλλά εθνικά επιζήμιο. Τόσο η συμπεριφορά της προέδρου όσο και του μεγάλου υποστηρικτή της Γιώργου Γεραπετρίτη, είναι παράδειγμα προς αποφυγή!

Ενώ λοιπόν οι συντριπτικά περισσότεροι δημοσιογράφοι με την επίσκεψη Ερντογάν θυμήθηκαν τη γενναία στάση του τ. ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου τον Δεκέμβριο του 2017 και παρότρυναν Σακελλαροπούλου και Μητσοτάκη να κάνουν το ίδιο, ορισμένοι, όπως ο κ. Έλλις, έσπευσαν να «αποθεώσουν» την σχεδόν «αμίλητη» μπροστά στον Ερντογάν κα Σακελλαροπούλουκαι να θυμηθούν τι; Το ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος «όξυνε» δήθεν το κλίμα και καθόταν στην άκρη του καναπέ!!!

Δηλαδή αναπαρήγαγαν και πάλι τον σκηνικό που είχε στήσει και τότε ο Σκάι, με πρωταγωνιστή τον κ. Άρη Πορτοσάλτε! Ο Σκάι, που μάλιστα καθημερινά αναπαράγει την προπαγάνδα του Ερντογάν…

Τι άλλο όμως θα μπορούσε να περιμένει κανείς από δημοσιογράφους οι οποίοι έχουν  αναλάβει την αποστολή «πολιτικής κατεδάφισης» του Προκόπη Παυλόπουλου και του Κώστα Καραμανλή, ενώ παραμένουν «υμνητές» του καθεστώτος Σημίτη;

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This