«Ο Παπαδόπουλος ήταν αριστερός μόνο στους “Απαράδεκτους”»

Γλέντι στα social media με τον ηθοποιό που εμφανίστηκε ως ένας από τους πιο πιστούς θιασώτες του Μητσοτάκη

Must Read

«Στην υγειά μας, βρε Κυριάκο» είπε χθες ο ηθοποιός και παρουσιαστής της θρυλικής ομώνυμης εκπομπής «Στην υγειά μας, βρε παιδιά» Σπύρος Παπαδόπουλος, καθώς εμφανίστηκε ως ένας από τους πιο πιστούς θιασώτες του πρωθυπουργού και της κυβέρνησής του.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

«Δεν του το ‘χα, αλλά με έχει πείσει η κυβέρνηση του Μητσοτάκη» δήλωσε ο ηθοποιός σε συνέντευξη που έδωσε στην ΕΡΤ. Ομως από τη μία εκθείασε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και από την άλλη είπε ότι παραμένει αριστερός!

Τώρα, πώς είναι αριστερός θαυμάζοντας τον δεξιό πρωθυπουργό το ξέρει μόνο ο ίδιος. Οταν ρωτήθηκε αν γνωρίζει προσωπικά τον πρωθυπουργό, ο Σπύρος Παπαδόπουλος είπε: «Εχουμε μιλήσει δύο φορές στο τηλέφωνο, επειδή είχα κάνει αυτό το σποτ για τον κορoνοϊό. Με πήρε να με ευχαριστήσει και ήταν πολύ ευγενής. Μου έδωσε το τηλέφωνό του και μου είπε να τον πάρω αν θέλω κάτι… Ενα βράδυ, λοιπόν, καθόμασταν σε ένα κοινόβιο όπου είχαμε πάει με κάτι φίλους και ακούμε στις ειδήσεις ότι είναι μια ομάδα Ελλήνων φοιτητών που ήταν εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο. Τότε μου λέει κάποιος για πλάκα “Αφού έχεις το τηλέφωνο του πρωθυπουργού, πάρ’ τον να δούμε τι γίνεται με αυτά τα παιδιά” και λέω “δεν χάνω τίποτα να τον πάρω”. Αργά, 11 το βράδυ. Το σήκωσε αμέσως και μου είπε ότι ήταν ενήμερος ο Χαρδαλιάς και ήδη έκανε κινήσεις: “Θα σε ενημερώσω τι θα κάνουμε”. Και όντως με πήραν έπειτα από λίγο να μου πουν ότι έχει διευθετηθεί το θέμα» είπε ο ηθοποιός, θαυμάζοντας τις μητσοτακικές κινήσεις!

Οπως ήταν φυσικό, αυτές οι δηλώσεις του ξεσήκωσαν θύελλα σχολίων στο Χ, καθώς οι περισσότεροι θυμήθηκαν ότι ο εν λόγω ήταν το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας προστασίας από τον κορονοϊό. Αρα ο έρωτάς του για τη Ν.Δ. μετρά κάποια χρόνια. «Εντάξει μωρέ, εδώ πείστηκες να παίρνεις έναν σκασμό λεφτά από την κρατική τηλεόραση τόσα χρόνια για να λες “χάλια περνάμε”, ο Μητσοτάκης δεν θα σ’ έπειθε;» σχολίασε στο Χ ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης. «Λογικό ο άνθρωπος, αφού δεν έρχεται η Αριστερά που ονειρεύεται, πείστηκε από τη Δεξιά» γράφει ένας άλλος.

«Ανήκω σε εκείνους που πιστεύουν ότι ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν αριστερός μόνο στο σενάριο που έγραφε η Δήμητρα Παπαδοπούλου για τους “Απαράδεκτους”…» συμπληρώνει ο επόμενος, ενώ τα σχόλια συνεχίζονται: «Αυτός… είναι αριστερός; “Τι έγινε, ρε παιδιά;” Πόσα πήρε για τα σποτάκια του “Μένουμε Σπίτι”, όταν διαφήμιζε τα λοκντάουν για να του αρέσει ο Κούλης;»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This