«Εφιαλτικές» οι γιορτινές ημέρες για τους γαλάζιους βουλευτές

Καθόλου καλό δεν είναι το κλίμα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ. Οι βουλευτές που ψήφισαν την τροπολογία με τους μετανάστες συνειδητοποίησαν ότι για πρώτη φορά μετά το 2019 έρχονται σε αντίθεση με τους ψηφοφόρους τους, που τους λούζουν με κοσμητικά επίθετα. 

Και το χειρότερο γι’ αυτούς είναι ότι με τον νέο χρόνο θα απαιτηθεί να έρθουν ξανά απέναντι στους ψηφοφόρους τους με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Οποιος άκουγε χθες τον σαμαρικό βουλευτή Αχαΐας Ανδρέα Κατσανιώτη να μιλά στο ραδιόφωνο γι’ αυτά κατάλαβε ότι ήταν σκασμένος.

Και εντάξει να απολογούνται για τον Άδωνι. Αλλά και για τον ουρανοκατέβατο Καιρίδη;

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

 [minoandesign-storyteller type="latest"]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαβάστε επίσης