Στα χνάρια του Κασσελάκη ο Πέτσας

Must Read

Στα χνάρια που βαδίζει ο Στέφανος Κασσελάκης «πάει με φόρα» ο Στέλιος Πέτσας. Ζήλεψε τη δόξα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και πήρε σκύλο στη βόλτα του…

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Ως γνωστόν, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καθιέρωσε ένα νέο κεφάλαιο στα της πολιτικής. Την ισότιμη παρουσία στις δημόσιες εμφανίσεις του της σκυλίτσας Φάρλι, μέλος της οικογένειας Κασσελάκη – Μάκμπεθ, κατά δήλωση του ζευγαριού.

Τώρα και ο Στέλιος Πέτσας, βουλευτής Ανατολικής Αττικής της Ν.Δ., αποφάσισε να συνδεθούν οι καθημερινές βόλτες του ιδίου και της συζύγου του, Βασιλικής Τσόγκα, και με τον σκύλο τους. Το «αξεσουάρ σκύλος», άλλωστε, είναι μόδα στους πολιτικούς!

Ενα μαλλιαρό, καφέ, καλοκουρεμένο σκυλάκι εμφανίστηκε, λοιπόν, προχθές να περπατά παρέα με το ζεύγος Πέτσα και συνοδεία… όλως τυχαίως παπαράτσι! Βέβαια, για να είμαστε δίκαιοι, ο Πέτσας με το σκυλάκι του εθεάθη πρώτη φορά τον περασμένο Ιανουάριο και ύστερα πολλές από τις shopping days του, σε εμπορικό κέντρο των βόρειων προαστίων, τις πέρασε συνοδευμένος από τον σκύλο του. Αυτή τη φορά, όμως, ανέβασε επίπεδο στην εμφάνισή του, καθώς η έξοδος ήταν με κοστούμι!

Πριν από λίγες ημέρες, επίσης, ο ζωόφιλος βουλευτής συμμετείχε και σε δράση του Τομέα Κοινωνικής Ευθύνης και Εθελοντισμού της ΔΗΜΤΟ Διονύσου, της περιοχής όπου μένει, και έγινε συλλογή τροφής για σκυλιά.

Αληθινά σκυλίσια ζωή, όμως, κάνει η Φάρλι. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Παρίσι μαζί με τους ιδιοκτήτες της, τον Στέφανο και τον σύζυγό του Τάιλερ. Λίγες ημέρες νωρίτερα, το ζευγάρι του ΣΥΡΙΖΑ γιόρτασε τα γενέθλιά της με τούρτα και πάρτι…

Το σκυλί του Πέτσα, μάλλον, είναι λιγότερο τυχερό, καθώς οι έξοδοί του περιορίζονται στα βόρεια προάστια, και δεν τρώει τούρτες… Ισως ζηλέψει και αυτό, την Παριζιάνα Φάρλι!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This