Υπό τον φόβο επεισοδίων αλλάζουν ημερομηνία και τόπο ορκωμοσίας του Κασιδιάρη!

Θα ορκιστεί μόνος του, θα επιστρέψει ξανά στις φυλακές και μετά θα πάρει πενθήμερη άδεια!

Must Read

Εξέλιξη στο θέμα της ορκωμοσίας του καταδικασμένου και προφυλακισμένου χρυσαυγίτη Ηλία Κασιδιάρη στο Δήμο Αθηναίων είχαμε σήμερα, καθώς όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, άλλαξαν τόσο ο τόπος, όσο και η ημερομηνία, υπό τον φόβο του ξεσπάσματος επεισοδίων!

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο Ηλίας Κασιδιάρης αναμένεται να ορκιστεί δημοτικός σύμβουλος την Παρασκευή, αντί για αύριο (Πέμπτη) που ήταν προγραμματισμένο στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης.

Την άδεια για να παραστεί στην ορκωμοσία την είχε παραχωρήσει η Εισαγγελέας Λαμίας, η οποία αποφάσισε τελικά να αναβάλει για 24 ώρες τη δική του ορκωμοσία, λόγω των συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας που θα γίνουν αύριο Πέμπτη στην περιοχή.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης θα ορκιστεί την Παρασκευή μόνος του σε αίθουσα του δημαρχιακού μεγάρου Αθηνών και ακολούθως θα επιστρέψει στις φυλακές Δομοκού. Ωστόσο, την επόμενη μέρα (Σάββατο) θα βγει με νέα πενθήμερη άδεια από τη φυλακή!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This