Γιάννα Αγγελοπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο με εμφάνιση αλά Τζόαν Κόλινς

Η Lady G της Δυναστείας

Must Read

Τρία ολόκληρα χρόνια είχε να πατήσει το πόδι της στο Προεδρικό και το έκανε προχθές με στιλ αλά Αλέξις Κάρινγκτον, της θρυλικής «Δυναστείας»!

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Ο λόγος για τη Γιάννα Αγγελοπούλου, που έκανε δημόσια επανεμφάνιση στα «ελληνικά πεπραγμένα», προσερχόμενη στο Προεδρικό Μέγαρο, στις καθιερωμένες πρωτοχρονιάτικες ευχές.

Η Lady G, τέως πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων και της επιτροπής «Ελλάδα 2021», εμφανίστηκε μπροστά στη Σακελλαροπούλου αμέσως μετά τους αρχηγούς πολιτικών κομμάτων και όσοι είδαν τα ενσταντανέ απόρησαν με την παρουσία της, μια και η ίδια δεν έχει κανέναν ιδιαίτερο θεσμικό ρόλο. Να υποβάλουν τις ευχές τους για καλή χρονιά στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας πολλά από τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος, η υπόλοιπη στρατιωτική ηγεσία, ο περιφερειάρχης Αττικής, ο δήμαρχος Αθηναίων, καθώς και η ηγεσία του δικαστικού σώματος, εκπρόσωποι των ορθόδοξων Πατριαρχείων και των άλλων δογμάτων είναι λογικό! Αλλά η Γιάννα Αγγελοπούλου; Πάντως, το look της συζητήθηκε δεόντως από τους φαν της σαπουνόπερας, που έκανε πάταγο στα eighties, μια και εμφανίστηκε με ταγιέρ τύπου Chanel και μαλλί δεκαετίας ’80, σαν αυτό που είχε η Τζόαν Κόλινς στη σειρά, αλλά και μια άλλη σταρ του Χόλιγουντ, η Φάρα Φόσετ!

Ευχες δεχθηκε σημερα η Π.τ.Δ Κατερινα Σακελλαροπουλου στο Προεδρικο Μεγαρο για το νεο ετος απο την Πολιτικη ,Θρησκευτικη Στρατιωτικη και Πολιτειακη ηγεσια της Χωρας καθως και εκπροσωπων ξενων τρεσβειων , θρησκευτικων δογματων και φορεων–ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

Το συγκεκριμένο hair look, με τα κομμένα διαφορετικά μήκη να πλαισιώνουν το πρόσωπο, είναι η μοντέρνα τάση στο κούρεμα, όμως η Lady G υπερέβαλε λιγάκι στο… φούσκωμα!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This