Απίστευτα γεγονότα στη Βουλή με γαλάζιους βουλευτές να «εκλιπαρούν» συριζαίους!

Πρέσπες της Υιοθεσίας!

Must Read

Θυμάστε τις αποκαλύψεις για το παρασκήνιο με την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών; Όπως είχε ομολογήσει ο τότε πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, υπήρχαν βουλευτές του Μητσοτάκη – αρχηγού τότε της αξιωματικής αντιπολίτευσης — οι οποίοι παρακαλούσαν τους βουλευτές του Ποταμιού να υπερψηφίσουν την συμφωνία, προκειμένου να μην αναγκαστούν οι ίδιοι να το πράξουν!

Έπειτα, είχαν αποκαλύφθηκε οι μυστικές συναντήσεις της Μαρίας Σπυράκη με τον Σκοπιανό Ζάεφ, όπου έδινε τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις για την τήρηση της συμφωνίας, όταν ο Μητσοτάκης γίνει κυβέρνηση.

Τις τελευταίες ώρες λοιπόν, έχουμε επανάληψη του σκηνικού, αυτή τη φορά αναφορικά με την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια!

Οι αντιδράσεις στην γαλάζια κοινοβουλευτική ομάδα είναι μεγάλες. Γίνεται λόγος για δεκάδες βουλευτές, ίσως και πάνω από 40, που αντιδρούν στην ψήφιση της αναγνώρισης του γάμου ομοφυλοφίλων και ιδιαίτερα της τεκνοθεσίας!

Μέχρι στιγμής, οι πληροφορίες θέλουν τον πρωθυπουργό να μην τολμά να θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας, με απαραίτητη προϋπόθεση φυσικά το νομοσχέδιο να υπερψηφιστεί από τους βουλευτές του ΣυΡιζΑ!

Εάν ο ΣυΡιζΑ δηλώσει ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, τότε ο Μητσοτάκης θα επιβάλει υποχρεωτικά κομματική πειθαρχία στους βουλευτές του με ό,τι αυτό συνεπάγεται….

Το σενάριο αυτό είναι εφιαλτικό για τους γαλάζιους βουλευτές που θέλουν να καταψηφίσουν, καθώς δεν θα μπορέσουν να ξαναπατήσουν στην ενορία και πιθανότατα στη γειτονιά τους.

Προσπαθούν λοιπόν να πείσουν τους βουλευτές του ΣυΡιζΑ, ώστε οι τελευταίοι με τη σειρά τους να εξασφαλίσουν ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θα ψηφίσει το νομοσχέδιο, ώστε να μην χρειαστεί να το πράξουν οι ίδιοι! Πρέσπες της Υιοθεσίας’ 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This