Από τη Ρηγίλλης στην Πειραιώς τους «φτιάχνει» την ημέρα και τον… εμπιστεύονται!

Must Read

Ένας από τους πιο πιστούς οπαδούς της Ν.Δ. πέρασε απαρατήρητος στο συνέδριο, όμως αυτός ήταν εκεί, παρών σε όλα. Ο λόγος για τον «ιστορικό» πια καφετζή της Ρηγίλλης, της Συγγρού, της Πειραιώς και όπου άλλου έχει βρεθεί η Ν.Δ., τον Γιάννη Κομνηνό, που δεν έχει χάσει κανένα συνέδριο του κόμματος.

Ο Γιάννης Κομνηνός, που ξεκινά τη μέρα των προέδρων της Ν.Δ. από τον Φεβρουάριο του 1989, που έπιασε δουλειά στο κυλικείο των κεντρικών γραφείων της Νέας Δημοκρατίας, της οδού Ρηγίλλης, είναι ο πιο πιστός και αφοσιωμένος οπαδός της. Περισσότερα από 30 χρόνια κρατά το πόστο του και θυμάται με ακρίβεια τι καφέ έπινε κάθε πρόεδρος. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ελληνικό σκέτο, ο Μιλτιάδης Εβερτ γαλλικό σκέτο και ο Κώστας Καραμανλής ελληνικό μέτριο. Ο Αντώνης Σαμαράς προτιμούσε γαλλικό μέτριο με γάλα, ενώ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης φραπέ ή νες μέτριο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης εσπρέσο σκέτο.

Για τον Γιάννη Κομνηνό, τον οποίο τιμά και ο τωρινός πρόεδρος του κόμματος, ισχύει αυτό που το τραγούδι λέει, ολίγον παραφρασμένο: «Οι κυβερνήσεις πέφτουνε, οι πρόεδροι αλλάζουν, ο Γιάννης όμως σταθερός, ποτέ δεν τον πειράζουν»!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This