Ο «πικραμένος» επιχειρηματίας θέλει διακαώς να μπει στο Μαξίμου…

Must Read

Πικραμένος από την αχαριστία του Κυριάκου ο μέγας χορηγός, ο άνθρωπος που ουσιαστικά τον έκανε πρωθυπουργό – πέραν φυσικά αυτών της παρέας της Novartis – είναι αποφασισμένος να δείξει τα δόντια και την δύναμη του.

Θα επιτεθεί σε δύο μέτωπα.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, το ένα μέτωπο το οποίο ευελπιστεί να το μετατρέψει σε αξιωματική αντιπολίτευση εντός Βουλής, ώστε να εμφανιστεί ο ίδιος ως νέος Μπερλουσκόνι και να αντιμετωπίσει τον Κυριάκο στις επόμενες εκλογές, «κολλάει» στην αντίδραση του Νίκου Ανδρουλάκη. Ο οποίος φαίνεται ότι δεν είναι διατεθειμένος ούτε να παραδώσει τα όπλα, ούτε να «συγχωνεύσει» το κόμμα του.

Το δεύτερο μέτωπο, λέγεται Μάκης Βορίδης. Ο υπουργός ο οποίος διατηρεί στενότατες σχέσεις με το συγκεκριμένο επιχειρηματικό κέντρο, που θα μπορούσε να είναι μία λόγχη στο πλευρό του Κυριάκου, με τον πικραμένο επιχειρηματία να την πηγή ως άλλος Ρωμαίος στρατιώτης.

Ο ίδιος ο Βορίδης φυσικά πέραν της έκφρασης πολιτικής διαφωνίας, δεν έχει δώσει κάποιο τέτοιο δικαίωμα. Αυτό όμως δε σημαίνει πως εάν στρωθεί το χαλί, δεν θα κάνει δεύτερες σκέψεις. Σε μία τέτοια περίπτωση άλλωστε, οι πιέσεις που θα δεχτεί θα είναι αφόρητες και πολύ «συγκεκριμένες».

Το Μαξίμου πάντως έχει πάρει τα μέτρα του, έχοντας ήδη «αποστειρώσει» τον Βορίδη από τα καθήκοντά του, ενώ παράλληλα έχει διενεργήσει τις δικές του δημοσκοπήσεις για να δει την απήχηση του υπουργού στο εκλογικό κοινό της Ν.Δ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This