Ο Άδωνις, ο πάγος και η Αγαπηδάκη

Must Read

Σε κλειστό μεθεόρτιο γεύμα επιφανών προσώπων αναφέρθηκε από προβεβλημένο θεσμικό παράγοντα πως ήδη οι σχέσεις του Αδώνιδος με την κυρία Αγαπηδάκη μετά τις αγκαλιές και τις φωτογραφίσεις της πρώτης ημέρας στο υπουργείο Υγείας έχουν μπει στην περίοδο των παγετώνων.

Απόρησα ακούγοντάς τον.

 

Ο καλά ενημερωμένος παράγων εξηγούσε πως ο νέος υπουργός επέπληξε (το λέω επιεικώς) την αναπληρώτριά του διότι λέει δεν υπήρξε επαρκής προετοιμασία από τους φορείς του Υγείας για την έξαρση των ιώσεων ούτε προχώρησε με τους απαιτούμενους ρυθμούς ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού.

 

Έτσι, η κατάσταση στα νοσοκομεία έφθασε εδώ που έφθασε με ασθενείς να επιστρέφουν άρον άρον στα σπίτια τους λόγω έλλειψης κλινών.

Δεν ξέρω τί αντέτεινε η κυρία Αγαπηδάκη, ωστόσο οφείλω να επισημάνω πως οι τεταμένες σχέσεις της με τον κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη δεν τον ευνόησαν καθώς επέστρεψε στην σφηκοφωλιά του Προστασίας του Πολίτη. Ο κ. Γεωργιάδης πάντως έχει παντοτινή σύμμαχο την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ κ. Ματίνα Παγώνη, η οποία φρόντισε κατά την υποδοχή του να δημιουργήσει συνθήκες…υγρασίας και στο υπουργείο ώστε να υπάρχει μία αίσθηση οικείου περιβάλλοντος.

Ας προσέχει πάντως ο νέος υπουργός, διότι η στήριξη που έχει η Αναπληρώτρια του, είναι σε κορυφαίο επίπεδο (φωτό)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This