Μουρμούρες και γκρίνιες μετά τον ανασχηματισμό

Must Read

Εντάξει! Έχω καλύψει δεκάδες ανασχηματισμούς και κυρίως ορκωμοσίες στο Προεδρικό Μέγαρο που είναι και η ειδικότης μου!

Γνωρίζω ότι ποτέ και κανένας πρωθυπουργός δεν μπορεί να τούς έχει όλους ικανοποιημένους. Όμως ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης κατάφερε σχεδόν το ακατόρθωτο. Να προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια στους δικούς του, νεομητσοτακικούς βουλευτές που είδαν τις καρέκλες να περνούν από μπροστά τους σαν τα τρένα!

 

Τον μεγαλύτερο εκνευρισμό προκάλεσε πάντως η είσοδος στην κυβέρνηση της εκ του ψηφοδελτίου Επικρατείας ορμώμενης, γαλάζιας βουλευτού κυρίας Ιωάννας Λυτρίβη που ανέλαβε καθήκοντα υφυπουργού Παιδείας.

 

Εντύπωση προκάλεσε και η αναπάντεχη για πολλούς αναβάθμιση της κυρίας Δόμνας Μιχαηλίδου με τον ορισμό της ως υπουργού Εργασίας. Για όλα υπάρχουν εξηγήσεις τέκνα μου, ειδικά όταν σκέφτεσαι πιο καθαρά δίπλα σ’ ένα Λιμάνι… 

Κυρία επί των τιμών – Εστία της Κυριακής

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This