Ο Κασσελάκης δώρισε 1.000 ευρώ προς μαθητές για την πενταήμερη

Λίγο πριν αναχωρήσει από τις Σπέτσες

Must Read

Χουβαρντάς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ…

Έπειτα από την δανειοδότηση, προς τα κομματικά μέσα ενημέρωσης, ο Στέφανος Κασσελάκης δώρισε και 1.000 ευρώ σε μαθητές Γ’ Λυκείου, στις Σπέτσες. Θέλοντας με αυτό τον τρόπο να ενισχύσει το ταμείο τους για την προγραμματισμένη πενταήμερη εκδρομή.

Το πρωί λοιπόν κι ενώ είχαν αποχωρήσει όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από το νησί του Αργοσαρωνικού, μετά το τριήμερο συζήτησης για τα επόμενα βήματα του κόμματος, ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης συναντήθηκε με γονείς και τους μαθητές της Γ’ Λυκείου. Παρέδωσε τα 1.000 ευρώ που τούς είχε υποσχεθεί, ώστε να υπάρχει η ευχέρεια στα παιδιά να κινηθούν πιο άνετα στην εκδρομή.

Το πρώτο που ρώτησε τα παιδιά ήταν πότε θα πάνε εκδρομή. «Την άνοιξη, Μάρτιο ή Απρίλιο, στην Κρήτη» απάντησαν. «Γι’ αυτό κι εγώ σας δίνω με χαρά το ποσό αυτό, για να συμβάλλω ώστε να περάσετε όμορφα» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: «Ό,τι διαδικαστικού χαρακτήρα θέμα θέλετε να λύσετε, μην διστάσετε να απευθυνθείτε σε εμένα».

Ρώτησε αν κάποιο από τα παιδιά μιλάει αγγλικά, ώστε να καταλαβαίνει και ο Τάιλερ. Σε γονέα που τον ρώτησε, για το εστιατόριο που δείπνησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ το Σάββατο, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε πως είναι το αγαπημένο του στο νησί.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε το παρών και σε σχολική γιορτή που είχε προηγηθεί, τον Νοέμβριο. Η συνάντηση με τους μαθητές και τους γονείς έγινε στην εξοχική κατοικία του πολιτικού αρχηγού στο νησί, όπου τους υποδέχθηκε ο ίδιος, παρουσία του Τάιλερ.

Η αναμνηστική φωτογραφία που δόθηκε στην δημοσιότητα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This