Στο ρινγκ ο Τσούνης – Με ύφος και στιλ Σταλόνε ο πρέσβης των ΗΠΑ βάλθηκε να χάσει παραπανίσια κιλά

Βρήκε χρόνο για άπερκατ...

Must Read

Tον έχασε το Χόλιγουντ, αλλά τον κέρδισαν η διπλωματία και τα… ρινγκ!
Ο λόγος για τον πρέσβη των ΗΠΑ στη χώρα μας Τζορτζ Τσούνη, που σαν άλλος Ρόκι Μπαλμπόα έβαλε τα γάντια του μποξ, αποφασίζοντας να χάσει κιλά!

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Και μπήκε τόσο στο πετσί της αποστολής «αδυνάτισμα» (φυσικά, διπλωματικής), που με ύφος Σιλβέστερ Σταλόνε πόζαρε ανανεωμένος και περιχαρής δίπλα στον άνθρωπο που τον μεταμόρφωσε, τον προπονητή του μποξ Γρηγόρη Μάλλιο!

Ούτε σε… σποτ

Ο πρέσβης θα μπορούσε με το ύφος που έχει να πρωταγωνιστεί και σε διαφημιστικό σποτ για ταμπλέτες αδυνατίσματος, όμως τα ντιρέκτ και τα άπερκατ μάλλον την έκαναν τη δουλειά τους, μια και έχασε 40 ολόκληρα κιλά! Τώρα θα μου πείτε πού βρήκε τον χρόνο ανάμεσα στις υποχρεώσεις του να τρέχει στα γυμναστήρια επί 18 ολόκληρους μήνες και να έχει κάνει την πρεσβεία και το γυμναστήριο Παγκράτι – Κολιάτσου!

Το σίγουρο είναι πως θα έχει να υπερηφανεύεται ότι στη διάρκεια της θητείας του κατάφερε άθλο αθλητικό και όχι διπλωματικό, ως οφείλει…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This