Βαλίτσες για το Χάρβαρντ ετοιμάζει ο Μπακογιάννης

Ο τέως δήμαρχος Αθηναίων θα δώσει τα... φώτα του σε φοιτητές του πανεπιστημίου

Must Read

Επί δημαρχίας του… αναστέναξε η πόλη από τις περίφημες παρεμβάσεις του στην πολύπαθη Πανεπιστημίου και αλλού, και τώρα αυτή την «τέχνη του χάους» ο Κώστας Μπακογιάννης τη μεταφέρει στο Χάρβαρντ!

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Βαλίτσες για την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού λοιπόν ετοιμάζει ήδη ο Κώστας Μπακογιάννης, που θα βρεθεί στο Χάρβαρντ με την ιδιότητα του επισκέπτη καθηγητή, προκειμένου να δώσει τα «φώτα» του στους φοιτητές του φημισμένου αμερικανικού πανεπιστημίου.

Η είδηση ότι ο τέως δήμαρχος Αθηναίων θα αρχίσει παραδόσεις μαθημάτων Δημόσιας Διοίκησης στο Χάρβαρντ δεν εντυπωσιάζει, καθώς οι περισσότεροι πολιτικοί που δεν κερδίζουν εκλογές ενσωματώνονται σε πανεπιστήμια και διδάσκουν. Ολοι γνωρίζουν τον ρόλο που έπαιξε και παίζει στη χώρα μας το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, που φιλοξενεί πλήθος πρώην πολιτικών. Στις ΗΠΑ λοιπόν μεταβαίνει ο τέως δήμαρχος Αθηναίων, ο οποίος δέχτηκε πρόταση να διδάξει στο πανεπιστήμιο, στη Σχολή Δημόσιας Διοίκησης «John F. Kennedy», μεταλαμπαδεύοντας τις γνώσεις και τις εμπειρίες του στους φοιτητές του Ινστιτούτου Πολιτικής της σχολής. Θα διδάσκει, σύμφωνα με το πρόγραμμα, κάθε Τετάρτη.

Ο Κώστας Μπακογιάννης αποφοίτησε από το Χάρβαρντ πριν από 20 χρόνια. Αρα θα βρεθεί σε γνώριμα λημέρια στη Σχολή Πολιτικών Επιστημών που φέρει το όνομα του αείμνηστου προέδρου των ΗΠΑ Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι. Σίγουρα πρόκειται για μια εξαιρετική επιλογή προσωπικής ανασύνταξης και σχεδιασμού του μέλλοντος, αλλά χωρίς τη Σία του;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This