Η μελαχρινή καλλονή που σόκαρε Έλληνες βουλευτές στο Στρασβούργο

Η ευηδής κυρία ήταν ...κύριος

Must Read

Κάπου στο Στρασβούργο, σ’ ένα εστιατόριο κρεμασμένο ανάμεσα στα κανάλια του ποταμού Ιλ, μία παρέα Ελλήνων βουλευτών συνεζήτει αρκετά φωναχτά για το θέμα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών.

Λίγο το κόκκινο κρασί από τους γαλλικούς αμπελώνες, λίγο ο παραπόταμος, λίγο και το υγρό κλίμα της γαλλικής πόλης και εις εξ αυτών άρχισε να επιχειρηματολογεί υπέρ της νομικής ένωσης των ομόφυλων με τα δεσμά του γάμου. Ο βουλευτής έφθασε σε σημείο ακατάπαυστης φλυαρίας, ώσπου κάποια στιγμή άνοιξε η πόρτα και εμφανίστηκε στο εστιατόριο μελαχρινή καλλονή, με ψηλοτάκουνες μπότες και μίνι φούστα, που μαγνήτισε το βλέμμα όλων των τραπεζιών.

 

Ώσπου με την μπάσα ανδρική φωνή της ζήτησε από το ευγενικό γκαρσόνι να την οδηγήσει στο τραπέζι της και ο λαλίστατος βουλευτής κατάπιε τη γλώσσα του. Διότι η ευειδής κυρία ήταν κύριος με τα όλα του. Ευτυχώς που υπήρχε άφθονο κρασί και ξεπεράστηκε το σοκ!

Η φωτό εννοείται ότι είναι αρχείου. Δανειστήκαμε την αυστριακή τραγουδίστρια, Conchita, για να περιγράψουμε το πώς ένιωσαν οι βουλευτές…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This